Bejelentkezés | Regisztráció
Hírek
 

07.07.

Kérjük válasszon a bal oldali menüből !
Más kategóriák megjelenítéséhez pedig kattintson a fejlécen a Skatewolrd logóra !
                            

Kedves Vásárlóink !

Felhívjuk figyelmüket, hogy honlapunk jelenleg korlátozottan mutatja az általunk forgalmazott termékeket. Hamarosan új, részletesebb és áttekinthetőbb weboldallal állunk majd rendelkezésükre.
Addig is az általunk forgalmazott termékekre való igényt teljes körűen ki tudjuk szolgálni. (K2, Powersilde, Razors, USD, Choke, Jucy Susi,  Volten, Chaya, Playlife, Rookie, Roces stb. )
Ha esetleg a jelenlegi honlapunkon nem találja a megvásárolni kívánt terméket, kérjük e-mailben, vagy telefonon érdeklődjön annak beszerzési lehetőségeiről.
Átmeneti türelmüket előre is köszönjük. Hamarosan új webfelületünkkel jelentkezünk !

SKATEWORLD

 
 

KÖZÖNSÉG KORCSOLYÁZÁS A CAMPONÁBAN

05.05.

Közönség korcsolyázás minden vasárnap 17:00-tól a Camponában.

Szeretettel várnak minden görkorcsolyást kezdőktől a haladókig.

Cím: 1223 Bp. Nagytétényi út 37-48 Campona bevesárlóközpont parkolóház, középső szint.

 

Érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet: 06 20 266 50 74

 

 

 
 

GAWDS 2016

11.03.

Az üzletekbe kerültek már idén a Gawds 2016-os kerekei. A legtöbb kerék 60mm -ben lett legyártva a már jól ismert és megbízható speed radius-os típusokra. A kerekek a boltjainkban is kaphatóak, illetve rendelésre is ki tudjuk küldeni őket készlet esetén akár 1-2 napon belül.

 

 
 

ENNUI BOKAVÉDŐ

07.23.

Mint tudjuk, mindenki kicsit más-más lábformával rendelkezik. Ez egy teljesen természetes dolog. Viszont ebből adódóan elég sokan nehezen, vagy alig találják meg a számukra megfelelő görkorcsolyát jégkorcsolyát sí vagy snowboard bakancsot. Elég sokan szenvednek attól, hogy "ki áll itt egy csont", vagy "bokasüllyedésem van", vagy akár kettős boka csont, bütyök stb. stb. így tovább.
Nekik lehet jó ez az új fajta boka szorító boka védő. A boka csontnál külön kiszivacsozott réteg veszi körbe a bokát, így azt elemeli a cipő belső részétől kiküszöbölve a boka nyomását, és így azt hogy a cipő folyamatosan nyomja, feltörje a lábat.

 

A bokavédő itt tekinthető meg: <<klikk ide>>

 
 

ENNUI PROFESSZIONÁLIS VÉDŐFELSZERELÉSEK MAGYAROSZÁGON KIZÁRÓLAG NÁLUNK

07.17.

Ennui cég kifejezetten az urbánus sportokra specializálta magát,ezen belül is inkább az extrém vonalas, kerekeken gurulós eszközök hódolóit célozza meg védő felszereléseivel. (kori,deszka,bmx,longboard vagy akár legyen az robogó :D)
Céljuk egy olyan termékskála létre hozása volt mely megfelelő biztonságot nyújt a sérülések ellen. Ugyan akkor kényelmes, egyszerű és külső dizájnjában is mutatós.
Korszerű és természetesen minőségi erős (neopreme, kevlár, erős kopásálló műanyag felületek stb.) anyagokból tevődik össze.

Mottójuk: A városi sportok mindig nagy élményt nyújtanak, ne tedd tönkre ezt egy rosszul megválasztott felszereléssel,válaszd az Ennui-t.

Az Ennui termékei már nálunk is elérhetőek, melyek nagyszerű alternatívát nyújtanak épséged megóvásához .


 
 

USD TRANSFORMERS POWERBLADING GYEREK ÁLLÍTHATÓ GÖRKORCSOLYA

03.16.

USD Transformers gyerek, állítható powerblading görkorcsolya rendelhető.

Az aggressive görkorikról elég híres USD márka idén kiadta a kifejezetten gyerekeknek kialakított új Powerblading állítható görkorcsolyát. A görkorcsolya 4 méretet állítható.


Bélés: USD
Sín: KIZER Advance PB
Kerék: POWERSLIDE Spinner 76mm/88A
Csapágy: ABEC 5
A mérete 37-40 méretek közt állítható.


 
Powerblading USD oldal: <<klikk ide>>

 
 

SKATEWORLD + FACEBOOK

03.02.

Skateworld a facebook-on.

Ha csatlakozol az oldalhoz akkor sok újdonságról értesülhetsz majd, ami az aggressive göris világban történik. Ezen kívül sok friss és érdekes videot nézhetsz meg görizésről, görisekről.,eseményekről.

Érdemes "lájkol"ni az oldalt, mert sok termék akciót majd csak onnan tudhatsz meg  ;)

Elérheted itt: http://www.facebook.com/pages/Skateworld/102616543151220
Vagy oldalt a facebook gombra kattintva.