Bejelentkezés | Regisztráció
Hírek
 

07.07.

Kérjük válasszon a bal oldali menüből !
Más kategóriák megjelenítéséhez pedig kattintson a fejlécen a Skatewolrd logóra !
                            

Kedves Vásárlóink !

Felhívjuk figyelmüket, hogy honlapunk jelenleg korlátozottan mutatja az általunk forgalmazott termékeket. Hamarosan új, részletesebb és áttekinthetőbb weboldallal állunk majd rendelkezésükre.
Addig is az általunk forgalmazott termékekre való igényt teljes körűen ki tudjuk szolgálni. (K2, Powersilde, Razors, USD, Choke, Jucy Susi,  Volten, Chaya, Playlife, Rookie, Roces stb. )
Ha esetleg a jelenlegi honlapunkon nem találja a megvásárolni kívánt terméket, kérjük e-mailben, vagy telefonon érdeklődjön annak beszerzési lehetőségeiről.
Átmeneti türelmüket előre is köszönjük. Hamarosan új webfelületünkkel jelentkezünk !

SKATEWORLD

 
 

KÖZÖNSÉG KORCSOLYÁZÁS A CAMPONÁBAN

05.05.

Közönség korcsolyázás minden vasárnap 17:00-tól a Camponában.

Szeretettel várnak minden görkorcsolyást kezdőktől a haladókig.

Cím: 1223 Bp. Nagytétényi út 37-48 Campona bevesárlóközpont parkolóház, középső szint.

 

Érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet: 06 20 266 50 74

 

 

 
 

JUICY SUSI SKATE BAG

09.30.

A powerslide által gyártott Juicy Susi vinyl gördeszkákhoz készült táska már nálunk is kapható. Egyszerű gyors belehelyezés. A vízlepergetős orkán anyaga megvédi a deszkát eső esetén a víztől. Divatos minimal design. És nem utolsó sorban nem lesz koszos a pólód a gördeszkától :)

A táskát itt találod: <<klikk ide>>

 
 

CHOKE 2016 NEW LINE - DIRTY HARRY

09.07.

A 2016-os vonalat megelőzve a Choke már idény nyár végén kiadta legújabb 2016-ra tervezett Vinyl board-jait Dirty Harry néven. A deszka most kicsit hosszabb kicsit szélesebb lett, így a kezdőknek is kicsit könnyebb az első pár lépés a deszkával, hisz így egyszerűbb "eltalálni" a helyes lábpozíciót, de még mindig nem túl nagy, és könnyen elfér a kézben/táskában a gördeszka.


Az új deszkákat itt találjátok: <<klikk ide>>

 
 

ÚJ SZÍNEKBEN ÉRKEZNEK VINYL BOARDOK

07.15.

  

Juicy Susi Shady Lady !!! 2015 New line !!!

 

--------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Újabb színekben és új küllős kerékkel jöttek ki, idén már harmadszor a boardok megalkotói.

 

Az új színeket itt tudod megtekninteni: <<klikk ide>>

 
 

ENNUI BOKAVÉDŐ

07.23.

Mint tudjuk, mindenki kicsit más-más lábformával rendelkezik. Ez egy teljesen természetes dolog. Viszont ebből adódóan elég sokan nehezen, vagy alig találják meg a számukra megfelelő görkorcsolyát jégkorcsolyát sí vagy snowboard bakancsot. Elég sokan szenvednek attól, hogy "ki áll itt egy csont", vagy "bokasüllyedésem van", vagy akár kettős boka csont, bütyök stb. stb. így tovább.
Nekik lehet jó ez az új fajta boka szorító boka védő. A boka csontnál külön kiszivacsozott réteg veszi körbe a bokát, így azt elemeli a cipő belső részétől kiküszöbölve a boka nyomását, és így azt hogy a cipő folyamatosan nyomja, feltörje a lábat.

 

A bokavédő itt tekinthető meg: <<klikk ide>>

 
 

ENNUI PROFESSZIONÁLIS VÉDŐFELSZERELÉSEK MAGYAROSZÁGON KIZÁRÓLAG NÁLUNK

07.17.

Ennui cég kifejezetten az urbánus sportokra specializálta magát,ezen belül is inkább az extrém vonalas, kerekeken gurulós eszközök hódolóit célozza meg védő felszereléseivel. (kori,deszka,bmx,longboard vagy akár legyen az robogó :D)
Céljuk egy olyan termékskála létre hozása volt mely megfelelő biztonságot nyújt a sérülések ellen. Ugyan akkor kényelmes, egyszerű és külső dizájnjában is mutatós.
Korszerű és természetesen minőségi erős (neopreme, kevlár, erős kopásálló műanyag felületek stb.) anyagokból tevődik össze.

Mottójuk: A városi sportok mindig nagy élményt nyújtanak, ne tedd tönkre ezt egy rosszul megválasztott felszereléssel,válaszd az Ennui-t.

Az Ennui termékei már nálunk is elérhetőek, melyek nagyszerű alternatívát nyújtanak épséged megóvásához .


 
 

GÖRDESZKA SÚLYHATÁR MÓDOSÍTÁS

10.27.
 
A Lamoil Kft felhívja kedves vásárlói és partnerei figyelmét hogy az alábbi Hotwheels típusú gördeszkákon elhelyezett használati utasításban tévesen került megjelölésre a súlyhatár.
Ezen gördeszkák 20kg és 50kg között lévő személyeknek alkalmasak játékra és sportolásra.
 
-Burn Out
-Lowrider
-Big Logo
-Big Logo Graffity
 
 A tévedésért elnézésüket kérjük!