GörkorcsolyaKerékFreeskate / Powerblading

Powerslide Defcon RTS pink 76mm/85A görkorcsolya kerék

A Powerblading/Freeskate kerekek elsősorban szlalom és freeskate görkorisoknak lettek kifejlesztve ugrásokhoz, farolásokhoz, csúszásokhoz vagy bója szlalomozásokhoz. De jó minőségének és tulajdonságainak köszönhetően több kategóriában is megállta már a helyét, mint például a görhoki vagy a sima utcai fitnesz vonalon is azoknál akik egy jobb minőségű kereket szeretnének használni. Rugalmassága, tapadása, sebessége és az egyik legjobb kopásállósága tette népszerűvé ezt a típust más kategóriákban is.

További információ...
Még több Powerslide termék
Még több hasonló termék
8.500 Ft

6.900 Ft

Mennyiség (4 darab):



39.990.Ft.- felett szállítási költség jóváírása!

Ingyenes termékcsere lehetőség

Elérhetőség Állapot Ár
Powerslide Defcon RTS pink 76mm/85A görkorcsolya kerék Rendelhető (7-14 nap) 6.900 Ft Kosárba tesz
Kerékméret 76mm
Kerék keménység 85A
Felhasználói csoport Fitnesz / Urban
Felhasználói csoport Freeskate (FSK) / Urban
Felhasználói csoport Powerblading

A Defcon RTS (Ready To Slide) szériát kifejezetten farolásos, kerékcsúsztatásos trükkökhöz fejlesztették ki. Anyagösszetétele, formavilága és küllőzése teszi alkalmassá a farolások tökéletes és könnyed végrehajtásához. Ezt az alábbi videó is jól demonstrálja.

A Dual Density modell egy a világon egyedül álló fejlesztés. Lényege a dupla rétegben rejlik. Van egy belső puha gumi mag, ami a rázkódásokat és az ugrások által keletkező ütődéseket nyeli el, és erre épül rá egy külső keményebb réteg, így a kerék a sebességéből és a kopásállóságából nem veszít semmit.

 

Mérete: 76mm
Keménysége: belül 76A, kívül 85A