GördeszkaKerékLongboard / Cruiser board

Volten Bigcat 70mm/78A gördeszka kerék

A Powerslide, egy kifejezetten gördeszka és görkorcsolya gyártó és fejlesztő Német cég. Profiljukból adódóan, nem csak komplett minőségi gördeszkákat gyártanak, hanem a hozzájuk tartozó kisebb-nagyobb alkatrészeket is, mint például kerekek, csapágyak, felfüggesztések, gumipogácsák stb. Az eltelt évek alatt összeszedett tapasztalataikat évről évre felhasználják a legújabb fejlesztéseikbe, és a soron következő termékeikbe. Sokféle típusú, méretű, keménységű és minőségű gördeszka kereket gyártanak, forgalmaznak a felhasználásuktól függően a kezdőtől a haladón át a profi szintig.


A POWERSLIDE a kezdőknek a CHOKE kerekek a középhaladóknak jelenthet egy nagyon jó ár/érték arányú lehetőséget. Azoknak akik elvárnak egy alap minőséget de nem szeretnének még az elején túl drága típust, amire nincs még szükségük hisz még a tanuló fázisban vannak.


Az UTUBA, a VOLTEN, a VOLANTE a SWEET SPOT és az AUTOBAHN márkák pedig azoknak készült akik szeretik a magas prémium minőséget mind az anyag használatban, mind pedig a technikai jellemzőkben. Azoknak akik elvárják a legújabb fejlesztéseket a gördeszkájukon, és egy felső kategóriás minőségi kopásálló kereket szeretnének maguknak, amik a napi szintű használat során, a rendszeres gyakorlások alkalmával és már akár a versenyeken is megállják a helyüket.
További információ...
Még több Volten termék
Még több hasonló termék
9.900 Ft

6.900 Ft

Mennyiség (4 darab):



39.990.Ft.- felett szállítási költség jóváírása!

Ingyenes termékcsere lehetőség

Elérhetőség Állapot Ár
Volten Bigcat 70mm/78A gördeszka kerék Rendelhető (4-10 nap) 6.900 Ft Kosárba tesz

A Volten Bigcat 70mm/78A már egy haladó szintű, cruiser vagy longboard kerék. Anyaga speciális, puha, szilikon gumi és poliurethán keveréke. Méreteinek és formavilágának, illetve puhaságának köszönhetően sokkal jobban veszi a rossz utak egyenetlenségeit. Könnyedebb, csendesebb és egyenletes dinamikus gurulást nyújt.

Tökéletes választás haladó de akár kezdő vagy középhaladó cruiser vagy longboardosoknak is, vagy azoknak akik szeretnének a meglévő gördeszkájukat egy utcai, jól guruló gördeszkává alakítani.

Tulajdonságok:

- 70mm x 51mm / 78A
- Super High Rebound (SHR)
- Indukciós, elem nélküli ledvilágítás