NYITVATARTÁS VÁLTOZÁS!


Felhívjuk a kedves vevőink figyelmét, hogy a Budapesti bolt nyitva tartása 2018 Június 1-től megváltozott.

Figyelembe véve a mai világ vásárlási szokásainak változását, és követve ezt a trendet, szaküzletünk is, az online értékesítésre koncentrál a jövőben.

Tapasztalatunk szerint, és a vásárlói vélemények alapján is egyre többen helyezik előtérbe a jóval kedvezőbb árakat egy online vásárlásnál, mint a magasabb árakat a személyes vásárlásnál.

Ebből kifolyólag az utóbbi időkben azon dolgoztunk, hogy az online vásárlást egyszerűvé, gyorssá és könnyen használhatóvá tegyük.

 

ÁTTEKINTHETŐSÉG ÉS KEDVEZŐ ÁRAK!

Az új weboldalunkon egy sokkal egyszerűbb, érthetőbb és áttekinthetőbb menürendszer került kialakításra. Termékeinknél bőséges szakmai leírásokkal találkozhatnak a vásárlók, így könnyebben tudnak majd a saját igényüknek megfelelően választani.

A webshopos leárazásokat már javában megkezdtük. Termékeink nagy részénél az európai és magyarországi árakhoz képest 10%-20%-30% vagy akár 50%-os akciókkal is találkozhatnak

 

Természetesen azokra is gondoltunk, akik már előre tájékozottan, személyesen vennék át az általuk már megrendelt termékeket.

Ezért Kedden 12:00-tól 15:00-ig illetve Pénteken 12:00-től 18:00-ig van lehetőség átvételre, egy-egy gyors próbára, és ha az időnk és a helyzet engedi akkor egy gyors személyes tanácsadásra is.

Az ezektől eltérő plusz nyitvatartást a fejlécnél lévő "Budapesti üzlet" menüpont alatt, a nyitva tartási résznél mindig feltüntetjük!

(vagy klikkeljen: ide)

 

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ, SZAKMAI TANÁCSADÁS!

Szeretnénk kiemelni, hogy a nyitvatartási napokon eladóinkkal konzultálhatnak is a megfelelő görkorcsolya, jégkorcsolya, gördeszka, védő (stb.) termékek kiválasztásában. Ebben továbbra is a segítségükre leszünk!

Abban viszont megértésüket kérjük, hogyha a boltban egyszerre több vásárlót szolgálunk ki éppen, akkor ezekre a hosszabb konzultációkra, szakmai tanácsadásra korlátozottabban van idő, lehetőség.

Az előzetesen már online megrendelt termékekért a boltba csak átvevésre érkezők, előnyben részesülnek a kiszolgálásnál, ezt kérjük helyben, szóban jelezzék.

Azon vevőink számára akik bizonytalanok abban, hogy pontosan melyik termék lenne számukra a megfelelő választás, lehetőség van nyitva tartási időn kívül is egyéni személyes tanácsadásra a termékek felpróbálásával egybekötve. A tanácsadáson a felhasználásnak a lehető legmegfelelőbb, ár érték arányú opciót fogjuk közösen kiválasztani. Ez a személyre szabott egyéni konzultáció 5000 Ft.- / óra.

A szakmai tanácsadásra telefonon, vagy e-mailben történő időpont egyeztetéssel lehet bejelentkezni.

Ez a személyes tanácsadás abból a szempontból lehet hasznos, hogy segítségünkkel a vásárló olyan terméket válasszon ki magának, ami az ő felhasználási szintjének felel meg. Ne költsön el felesleges összegeket olyan termék(ek)re, ami nem megfelelő számára. Erre leginkább sajnos csak későn, a használat során derül fény.

Ingyenes tanácsadásra pedig telefonon van lehetőség.

Magyarország egyetlen kifejezetten jég és görkorcsolya szaküzlete továbbra is várja a kedves vásárlókat, kielégítve minden igényt szakmai és emberi oldalról egyaránt :)

 

 A Skateworld csapata.