GörkorcsolyaSín / Sín szettAggressive

Ground Control Featherlite Big Frame white

A Ground Control a nagy sikereket elért aggressive és freeskate görkoris kerekek gyártása mellett a keréksín (frame) piacon is hamar jó hírnevet szerzett. Olyan síneket fejlesztettek ki, amelyek tökéletesen egészítik ki az általuk gyártott kerekeket...
További információ...
Még több Ground Control termék
Még több hasonló termék

24.900 Ft

Mennyiség (1 pár):

Méret:


Elérhetőség Állapot Ár
260mm (7-21 nap) Rendelhető 24.900 Ft Kosárba tesz
Maximális kerékméret 72mm
Csavartáv UFS (Universal Frame System)

A Ground Control a nagy sikereket elért aggressive és freeskate görkoris kerekek gyártása mellett a keréksín (frame) piacon is hamar jó hírnevet szerzett. Olyan síneket fejlesztettek ki, amelyek tökéletesen egészítik ki az általuk gyártott kerekeket, és minden téren ellenállnak azoknak az intenzív igénybevételeknek amiket a profi görkorisok támasztanak a gyakorlások és versenyek alatt.

 A sínek az Egyesült Államokban készült liszenszek alapján készülnek, rendkívül erős, és merevítésekkel ellátott composit-ból. A speciális műanyagnak köszönhetően a sínek csúszása ideális, kopásállósága pedig az átlagon felüli lett.

Éppen ezért nem csak az aggressive görkorisok használják ezeket a síneket, hanem sok profi freeskates és powerbladinges csoport is.

A termékeik közt megtalálhatóak kisebb és nagyobb kerékbefogadására alkalmas típusok felhasználástól függően.

 

Plusz információ a gyártótól:

The Next Generation of Ground Control frames have arrived, the introduction

BIGS. A collaborative effort with team riders and our design team are built with smooth roll of a recreational framework setup to offer the BIGs GC familiar street mixed attributes. By increasing the height of the frame to the width of the H-block to, and lowering of the side walls and the outer edges of the center groove, we are now able to provide a framework that allows for a maximum wheel size of 72 mm, the like a skates road frame. Complete with aluminum spacer, the wheels are smooth and fast roll with minimal resistance.

Characteristics:

- 260mm distance between the 1st and # 4

- 114mm distance between the 2nd and 3rd axle

- 54mm sidewall height / 63mm high at the lowest point of the h-block

- Lowered side walls and h-block provide protection from excessive wheel bite grinds

- Bare frame weighs 9.4 ounces

- GC Sickle axes / aluminum frame spacers / UFS mounting screws

- FLT3 composite

- 1 size fits all