GörkorcsolyaAggressive görkorcsolyaAggressive görkorcsolya - boot

USD Sway Montre Livingston Pro boot white/red agresszív görkorcsolya

Egy tökéletes agresszív görkorcsolya kezdők számára verhetetlen áron.

A USD mindig is egy olyan márka volt aki tiszteletben tartotta és támogatta az összes korosztályt és célcsoportot. Ezzel a modellel elsősorban a kezdőkre vagy a szűkebb pénztárcával rendelkezőkre gondolt...
További információ...
Még több USD termék
Még több hasonló termék

52.900 Ft

Mennyiség (1 pár):

Méret:
kosar_ikon.jpg 29.990.Ft.- felett ingyenes szállítás

meretcsere_ikon.jpg Ingyenes termékcsere lehetőség

Elérhetőség Állapot Ár
37-38 Jelenleg nem kapható 52.900 Ft
39/40 Jelenleg nem kapható 52.900 Ft
41/42 Jelenleg nem kapható 52.900 Ft
43/44 Jelenleg nem kapható 52.900 Ft
45/46 Rendelhető (7-14 nap) 52.900 Ft Kosárba tesz
Bélés MY FIT Fat Boy Dual Fit - hőre formálható
Cipő felépítése USD Sway hardboot - üvegszál erősítéses composit
Felhasználói csoport Aggressive
Fűzési rendszer Tradicionális + Tépőzár + Csat

Egy tökéletes agresszív görkorcsolya kezdők számára verhetetlen áron.

A USD mindig is egy olyan márka volt aki tiszteletben tartotta és támogatta az összes korosztályt és célcsoportot. Ezzel a modellel elsősorban a kezdőkre vagy a szűkebb pénztárcával rendelkezőkre gondolt. Ennek a modellnek is megvannak az aggressive görkorcsolyázáshoz szükséges paraméterei. Erős csúszófelületek (soulplatek) kopásálló erős ugrásokra is alkalmas sín. És szintén a gyűrődést jól bíró aggressive kerekek.

A típus két felszereltséggel jött ki a gyárból. Egyik az alacsony sínes változat az aggressive korisoknak, illetve egy magas sínes változat a Powerblading szériában, ami pedig azoknak jelent előnyt akik korláton nem csúszkálnak, viszont fontos nekik hogy a nagyobb ugrásokat farolásokat a görkorcsolyájuk jól bírja.

 

A USD Sway Montre Livingston Pro boot változat a kezdő vagy középhaladó aggressive görkorisoknak lett kifejlesztve. Árában sokkal barátibb, de minőségében egy kezdő középhaladó szinten is bőven megállja a helyét.

Erős composit cipővel és szárral rendelkezik. Fel van szerelve széles kopó/csúszó felületekkel, amik a kezdőket is jobban segítik a trükkök megtanulásában. Bélése lábformára alakuló kényelmes és tartós szivacsból áll, ami tökéletesen követi a láb anatómiai formáit, a bokát megtámasztja, de közben engedi a láb mozgását is a különböző trükkök végrehajtásához.

Bélése a már jól ismert My Fit - Fat Boy hőre formálható bélése.

A Pro verzió itt annyit tesz hogy a görkorcsolyát Montre Livingston egy amerikai profi aggressive görkoris tesztelte, és elégedettségének jelét adva szárnyai alá vette.

Összességében a USD ezzel a koncepcióval egy tökéletes ár/érték/minőség arányú görkorit hoz el a kezdők középhaladók számára.

 

 

 

 

 

Article number: 710175