GörkorcsolyaKerékAggressive

Ground Control 57mm/92A black/white agresszív görkorcsolya kerék

Az aggressive görkorcsolya kerekeket első sorban ugrásokhoz, csúszásokhoz tervezik.
Anyag összetételük, belső szerkezetük, keménységük és külső profil rádiuszuk mind olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amik bírják a nagy terheléseket. Ez az egyik olyan szegmense a görkorcsolyázásnak, ahol a...
További információ...
Még több Ground Control termék
Még több hasonló termék

10.900 Ft

Mennyiség (4 darab):kosar_ikon.jpg 29.990.Ft.- felett ingyenes szállítás

meretcsere_ikon.jpg Ingyenes termékcsere lehetőség

Elérhetőség Állapot Ár
Ground Control 57mm/92A black/white agresszív görkorcsolya kerék Rendelhető (7-14 nap) 10.900 Ft Kosárba tesz
Kerék márka Ground Control
Kerékméret 57mm
Kerék keménység 92A
Felhasználási terület Street
Felhasználási terület Park
Felhasználói csoport Aggressive

 Az aggressive görkorcsolya kerekeket első sorban ugrásokhoz, csúszásokhoz tervezik.
Anyag összetételük, belső szerkezetük, keménységük és külső profil rádiuszuk mind olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amik bírják a nagy terheléseket. Ez az egyik olyan szegmense a görkorcsolyázásnak, ahol a kerekek a legnagyobb igénybevételnek vannak kitéve.

Méretük általában 55mm és 61mm között mozognak. Ettől csak pár speciális esetben térnek el a gyártók.

Keménységük 88A és 92A közt váltakozik. Hogy ki melyik típust használja az talaj, stílus és egyén függő. Ez évek alatt tapasztalatból derül ki hogy kinek melyik válik be igazán. Érdemes kezdetben nem túl kemény kereket választani, majd idővel kialakulnak az egyéni szokások.

A kerekeket többféle rádiusz profillal gyártják. Ezek a tapadást, a sebességet, a kopást és a fordulékonyságot befolyásolják.

Mindegyik márkásabb kerékbe a szabvány 608-as csapágy illeszkedik bele.

A márkák közt igen nagy eltérés mutatkozik az élettartamban. De általánosságban elmondható, hogy az ár érték arány itt is fedi a valóságot, illetve egy kerék elhasználódása nagyban függ az ember súlyától, stílusától és hogy 8 kerékkel vagy csak 4 kerékkel használja a görkorcsolyát.

Érdemes ezeket átgondolni, esetleg a szakeladókkal átbeszélni, mert sokszor az olcsóbb kerék lesz a drágább végül.

 

 

A Ground Control a nagy sikereket elért aggressive görkoris sínek gyártása mellett a kerékgyártásban is hamar jó hírnevet szerzett. Olyan kerekeket fejlesztettek ki, amelyek tökéletesen egészítik ki az általuk gyártott síneket. A kerekek az Egyesült Államokban készült liszenszek alapján készülnek, rendkívül rugalmas PU-ból. A kerekek igen gyorsak, jó tapadással rendelkeznek és tartósabbak az átlag kerekeknél. Éppen ezért nem csak az aggressive görkorisok használják ezeket a kerekeket, hanem sok más görkorcsolya stíluson belül is sokan ezzel gurulnak.

A termékeik közt megtalálhatóak kisebb méretű típusok, az aggressive görkorcsolyákhoz, illetve a nagyobb átmérővel rendelkező fajták freeskatekhez, powerblading görkorikhoz, vagy akár sima fitnesz görkorcsolyákhoz és görhokihoz is használhatóak.

Csapágyazásuk a megszokott 608 szabványcsapággyal lehetséges.