KerékGördeszka

Autobahn Street Slims Ultra 50mm/83B

Az Autobahn márka még 2001-ben alakult. Akkoriban a gördeszka kerékgyártó cégek elég egysíkú termékpalettával rendelkeztek, miközben a világban az igények már megváltoztak. A gördeszkázásnak és a gördeszkásoknak is egyre többféle stílusa kezdett kialakulni, amit a gyártók nem, vagy csak nagyon lassan követtek. Ezt megunva pár profi gördeszkás srác, megválva az addigi szponzoraiktól, megtervezték a gördeszka kerekek új generációját és széles választékát. Figyelembe vették a sokszínű igényeket, és annak megfelelően alakították ki a a gördeszka kerekek keménységét, átmérőjét, szélességét, azok rádiuszát, felszínét, függően attól hogy ki hol használja majd a gördeszkát.

A kerekek anyagában is óriási a paletta. Egészen a kemény skateparkos kerekektől a puha longboard kerekekig.

Természetesen mindegyik anyag egy speciális kopásálló, magas minőségű poliuretán és gumi keveréke, függően attól hogy a kereket milyen felhasználásra szánták.
További információ...
Még több Autobahn termék
Még több hasonló termék
12.900 Ft

10.900 Ft

Mennyiség (4 darab):

Elérhetőség Állapot Ár
Autobahn Street Slims Ultra 50mm/83B Rendelhető (7-14 nap) 10.900 Ft Kosárba tesz

Az Autobahn Street Slims Ultra 50mm/83B kerék, a keménységének, kopásállóságának és formájának köszönhetően, ideális az utcai trükközésekhez, farolásokhoz és a skatepark elemein való gördeszkázáshoz.

A kerék úgy nevezett "anti-flat-spot" anyagból készül, ami megakadályozza, hogy a kerékbe a farolások során lap forma kerüljön.

Tulajdonságok:

- Slim Shape
- Ultrathane
- Anti-flat-spot
- Ultra formula
- 83B = 103A


További információ a gyártó oldalán: http://autobahnwheelco.com/