HokiVédőfelszerelésKesztyűSenior

Bauer Vapor X800 LITE Senior black hoki kesztyű

A BAUER márka a hokivilág egyik legismertebb jégkorong felszerelések tervezője, fejlesztője, forgalmazója és gyártója egyben.
A céget 1927-ben Kitchenerben, Ontario-ban alapította meg a Bauer család, a Western Shoe Company tulajdonosaiként . A Bauer fejlesztette ki az első olyan hokikorcsolyát amelyiknél a cipő és a penge már egybeépült. Ez a fejlesztés örökre megváltoztatta a jégkorongozás világát.

Azóta a Bauer folyamatosan továbbfejlesztette az iparág legkeresettebb termékeit, a korcsolyákat, védőfelszereléseket, hokiütőket és a sok kiegészítő termékeket. Így fokozatosan született meg a Bauer család három fő termékvonala - a Supreme, a Vapor és a Nexus.
További információ...
Még több BAUER termék
Még több hasonló termék

27.900 Ft

Mennyiség (1 pár):

Méret:


Elérhetőség Állapot Ár
13" Rendelhető (3-6 nap) 27.900 Ft Kosárba tesz
Külső bevonat Megerősített, vágás álló Nylon
Szivacsozás Kettős sűrűségű habszivacs
Csukló és kézhát védelem Szivacs+műanyag
Hüvelykujj védelem 2 részes, szivacs+műanyag
Ujjak védelme 2 részes, szivacs+műanyag
Tenyér rész Szellőzős, kopásálló nylon háló
Bélés Thermomax

A Vapor X800 LITE kesztyű nagy csukló mozgás szabadság mellett komoly védelmet, és precíz ütőfogást tesz lehetővé. Kettős sűrűségű habszivacs párnái a nagyobb védelem érdekében egy vékony PE műanyag réteggel vannak megerősítve. Két részből álló hüvelykujj  védője tökéletes ütőkezelést tesz lehetővé. Természetesen a többi ujj védője is két részes. A kesztyű kivülről egy megerősített, vágásálló nylonnal van bevonva. Tenyér része egy speciális szelőzős, kopásálló nylon hálóból készült. A kesztyű bélése egy speciális ún.ThermoMax anyagból készült, ami különösen nedvszívó, gyorsan szárad, szagmentes és nagyon puha.