GörkorcsolyaCsapágySwiss - svájci (608/688)

Titen Red-X Swiss csapágy

A Titen csapágyakat az amerikai Razors aggressiv görkorcsolya márkához készültek, de természetesen bármelyik görkorcsolyába beszerelhetőek.
További információ...
Még több Titen termék
Még több hasonló termék

10.900 Ft

Mennyiség (8 darab):29.990.Ft.- felett ingyenes szállítás

Ingyenes termékcsere lehetőség

Elérhetőség Állapot Ár
Titen Red-X Swiss csapágy Rendelhető (7-14 nap) 10.900 Ft Kosárba tesz
Csapágy precizitás ABEC 9
Csapágy szabvány méret 608 ZZ
Porvédő Külső oldalon leszedhető, rugalmas műanyag. Belső oldalon nyitott és egy speciális C foglalat a golyóknak

A Titen Red-X Swiss csapágyakt svájci licensz alapján gyártják,ami biztosítja a lehtő legmagasabb minőséget . Különlegesen erős ún. carbonacélból készült, így az élettartalma messze meghaladja egy átlagos csapágy élettartalmát. Precízitás szempontjából egy ABEC-9 csapágynak felel meg.

Menettulajdonságait és élettartalmát nagyban befolyásolja, hogy egyik oldalról egy speciális porvédőt helyettesítő golyóháza van mely 95%-kal csökkenti a golyók szennyeződését egy fém porvédős csapágyhoz képest. a másik oldalon egy rugalmas , eltávolítható műanyagporvédő van, melyet tisztításhoz nagyon gyorsan és egyszerűen el lehet távolítani.

 

Mit jelöl az ABEC szám:

Az ABEC egy világ szerte használt, precíziós csapágyakra vonatkozó szabvány. Az ABEC szám lehet 1, 3, 5, 7, és 9.

Maga a szám a csapágyszabványtól való eltérés tűréshatárát jelöli, tehát minél nagyobb az ABEC szám , annál precízebb a csapágy.
 
Fontos tudni, hogy az ABEC szám alapján nem kapunk információt a csapágy több , a gyorsaságot jelentősen befolyásoló tulajdonságairól. Például a csapágy anyag összetétele, strapabírósága, zsírozása, vagy a golyók anyaga és súrlódási együtthatója. Ezek a tulajdonságok gyártónként változnak, ezért lehetséges, hogy egy komolyabb gyártó esetleges kisebb ABEC számmal rendelkező csapágya jobb menettulajdonságokkal rendelkezik , mint egy olcsóbb gyártmányú magasabb számozású ABEC csapágy.

A mi javaslatunk, hogy csapágy, vagy kerék vásárlás esetén mindenképpen érdemes előbb a fogyasztói visszajelzések alapján tájékozódni.
Természetesen a megfelelő kerék és csapágy választásban a több mint 20 éves tapasztalatunknak köszönhetően, mi is tudunk megfelelő tanácsokat adni telefonon és személyesen is.