GörkorcsolyaCsapágyABEC (608)

Wicked precision Pastel ABEC 9 csapágy

A Wicked márkát a Német Powerslide cég hívta életre 2015-ben. Céljuk az volt, hogy minden ami a csapágyakról és a hozzájuk tartozó szerelésekről szól, azt egy erős és minőségi termékcsaládban fogják össze.

Így születtek meg a Wicked precíziós csapágyak a teljes skálán az ABEC szériától az ILQ szériáig. És így jöttek létre az eddigi legpraktikusabb kézi szerszámok amik sport specifikusan lettek kialakítva, így bármelyik gördülő sportot űző ember megtalálja a számára megfelelőt, legyen az görkorcsolyás gördeszkás rolleres vagy quad görkorcsolyás.
További információ...
Még több Wicked termék
Még több hasonló termék
13.500 Ft

7.900 Ft

Mennyiség (16 darab):



39.990.Ft.- felett szállítási költség jóváírása!

Ingyenes termékcsere lehetőség

Elérhetőség Állapot Ár
Wicked precision Pastel ABEC 9 csapágy Rendelhető (4-10 nap) 7.900 Ft Kosárba tesz
Csapágy precizitás ABEC 9
Csapágy szabvány méret 608 Z
Kenőanyag Kyodo Grease
Golyók száma 7
Porvédő Fém, leszedhető

A Wicked ABEC sorozatot olyanoknak ajánljuk, akik hobbi szinten görkorcsolyáznak,gördeszkáznak vagy rollereznek.
Ezek magas minőségű, kifejeztetten jó gyorsulási tulajdonságokkal rendelkező csapágyak megfizethető áron.

A Wicked csapágyak menettulajdonságaikat a felhasznált magas minőségű nyersanyagoknak és a tökéletes precíz zsírozásnak köszönheti.
Más csapágyakkal ellentétben a Wicked csapágyak kifejlesztésénél a Powerslide kifejezetten a sportolók igényeit tartotta szem előtt. Például kevesebb kenőanyagot tartalmaznak, mint egy átlagos csapágy, ez viszont precízen a golyók környékén található, így nem akadályozza a gurulást, mégis hosszú élettartalmat biztosít.

Fontos tudni , hogy egy kerékbe 2 csapágy kell.

Mit jelöl az ABEC szám:

Az ABEC egy világ szerte használt, precíziós csapágyakra vonatkozó szabvány. Az ABEC szám lehet 1, 3, 5, 7, és 9.

Maga a szám a csapágyszabványtól való eltérés tűréshatárát jelöli, tehát minél nagyobb az ABEC szám , annál precízebb a csapágy.
 
Fontos tudni, hogy az ABEC szám alapján nem kapunk információt a csapágy több , a gyorsaságot jelentősen befolyásoló tulajdonságairól. Például a csapágy anyag összetétele, strapabírósága, zsírozása, vagy a golyók anyaga és súrlódási együtthatója. Ezek a tulajdonságok gyártónként változnak, ezért lehetséges, hogy egy komolyabb gyártó esetleges kisebb ABEC számmal rendelkező csapágya jobb menettulajdonságokkal rendelkezik , mint egy olcsóbb gyártmányú magasabb számozású ABEC csapágy.

A mi javaslatunk, hogy csapágy, vagy kerék vásárlás esetén mindenképpen érdemes előbb a fogyasztói visszajelzések alapján tájékozódni.
Természetesen a megfelelő kerék és csapágy választásban a több mint 20 éves tapasztalatunknak köszönhetően, mi is tudunk megfelelő tanácsokat adni telefonon és személyesen is.

 

 



Article-Number:310089