GörkorcsolyaCsapágyILQ (608)

Wicked precision ILQ 7 csapágy

A Wicked márkát a Német Powerslide cég hívta életre 2015-ben. Céljuk az volt, hogy minden ami a csapágyakról és a hozzájuk tartozó szerelésekről szól, azt egy erős és minőségi termékcsaládban fogják össze.

Így születtek meg a Wicked precíziós csapágyak a teljes skálán az ABEC szériától az ILQ szériáig. És így jöttek létre az eddigi legpraktikusabb kézi szerszámok amik sport specifikusan lettek kialakítva, így bármelyik gördülő sportot űző ember megtalálja a számára megfelelőt, legyen az görkorcsolyás gördeszkás rolleres vagy quad görkorcsolyás.
További információ...
Még több Wicked termék
Még több hasonló termék

9.900 Ft

Mennyiség (12 darab):kosar_ikon.jpg 29.990.Ft.- felett ingyenes szállítás

meretcsere_ikon.jpg Ingyenes termékcsere lehetőség

Elérhetőség Állapot Ár
Wicked precision ILQ 7 csapágy Rendelhető (7-14 nap) 9.900 Ft Kosárba tesz
Csapágy precizitás ILQ 7
Csapágy szabvány méret 608 ZZ
Porvédő Fém, leszedhető

A wicked sorozat ILQ csapágyait elsősorban sportolóknak ajánljuk, akiknek a lehető legjobb teljesítmény eléréséhez gyors és precíz csapágyakra van szükségük.

A Wicked csapágyak menettulajdonságaikat a felhasznált magas minőségű nyersanyagoknak és a tökéletes precíz zsírozásnak köszönheti.
Más csapágyakkal ellentétben a Wicked csapágyak kifejlesztésénél a Powerslide kifejezetten a sportolók igényeit tartotta szem előtt. Például kevesebb kenőanyagot tartalmaznak, mint egy átlagos csapágy, ez viszont precízen a golyók környékén található, így nem akadályozza a gurulást, mégis hosszú élettartalmat biztosít.

Ezek a csapágyak magas minőségű nyersanyagokból készülnek. Kiváló a zsírozásuk és rendkívül jó menettulajdonságokkal rendelkeznek. A Twincam csapágyak porvédője lényegesen jobban zár az ABEC típusú csapágyaknál, ezért kevesebb por kerül a csapágy belsejébe, így a golyók simán gurulnak hosszabb használat után is.

Fontos tudni , hogy egy kerékbe 2 csapágy kell.

Mit jelöl az ILQ szám:

Az ILQ (Inline qualified) szám a Twincam által kifejlesztett egyedi besorolás, melyet saját csapágyainak megjelölésére használ. Az általánosabb ABEC jelöléssel ellentétben az ILQ szám nem csak a csapágy precizitását jelöli, hanem figyelembe veszi több egyéb fontos tulajdonságot is, mint például a zsírozás és a golyók minőségét és súrlódási együtthatóját.

A mi javaslatunk, hogy csapágy, vagy kerék vásárlás esetén mindenképpen érdemes előbb a fogyasztói visszajelzések alapján tájékozódni.
Természetesen a megfelelő kerék és csapágy választásban a több mint 20 éves tapasztalatunknak köszönhetően, mi is tudunk megfelelő tanácsokat adni telefonon és személyesen is.