GörkorcsolyaCsapágyRozsdaálló - Rustproof 608

Wicked precision Rustproof rozsdaálló acél csapágy - 4db

A Wicked márkát a Német Powerslide cég hívta életre 2015-ben. Céljuk az volt, hogy minden ami a csapágyakról és a hozzájuk tartozó szerelésekről szól, azt egy erős és minőségi termékcsaládban fogják össze.

Így születtek meg a Wicked precíziós csapágyak a teljes skálán az ABEC szériától az ILQ szériáig. És így jöttek létre az eddigi legpraktikusabb kézi szerszámok amik sport specifikusan lettek kialakítva, így bármelyik gördülő sportot űző ember megtalálja a számára megfelelőt, legyen az görkorcsolyás gördeszkás rolleres vagy quad görkorcsolyás.
További információ...
Még több Wicked termék
Még több hasonló termék
4.500 Ft

3.290 Ft

Mennyiség (4 darab):

Méret:
kosar_ikon.jpg 29.990.Ft.- felett ingyenes szállítás

meretcsere_ikon.jpg Ingyenes termékcsere lehetőség

Elérhetőség Állapot Ár
. Jelenleg nem kapható 3.290 Ft
Csapágy szabvány méret 608 ZZ
Porvédő Külső oldalon leszedhető, rugalmas műanyag. Belső oldalon nyitott és egy speciális C foglalat a golyóknak

A Wicked sorozat Rustproof - Rozsdaálló csapágyait elsősorban azoknak ajánljuk, akiket nem zavarnak a rossz időjárási körülmények, és így vizes talajon, vagy terepen is sokat használják a görkorcsolyájukat, gördeszkájukat vagy rollerüket.

A csapágyak rozsdamentes acélból készülnek, így a rozsdásodás elkerülésével kiküszöbölhető a csapágy idő előtti elhasználódása. A víz nem tud felületi rozsdát képezni a fém alkatrészeken, így a rozsda nem keveredik bele a kenőanyagba és roncsolja szét elég gyorsan a csapágy belső szerkezetét.

A csapágyak egy speciális, Japánban készült vízálló olajjal vannak ellátva.

A Wicked csapágyak menettulajdonságaikat a felhasznált magas minőségű nyersanyagoknak és a tökéletes precíz zsírozásnak köszönheti.
Más csapágyakkal ellentétben a Wicked csapágyak kifejlesztésénél a Powerslide kifejezetten a sportolók igényeit tartotta szem előtt. Például kevesebb kenőanyagot tartalmaznak, mint egy átlagos csapágy, ez viszont precízen a golyók környékén található, így nem akadályozza a gurulást, mégis hosszú élettartalmat biztosít.

Ezek a csapágyak magas minőségű nyersanyagokból készülnek. Kiváló a zsírozásuk és rendkívül jó menettulajdonságokkal rendelkeznek. A Twincam csapágyak porvédője lényegesen jobban zár az ABEC típusú csapágyaknál, ezért kevesebb por kerül a csapágy belsejébe, így a golyók simán gurulnak hosszabb használat után is.

Tulajdonságok:

- 7 golyós, rozsdamentes acél

- gumi SCRS porvédő

- nylon kosár

- kenése Japánban készült speciális, vízálló olaj
 

A mi javaslatunk, hogy csapágy, vagy kerék vásárlás esetén mindenképpen érdemes előbb a fogyasztói visszajelzések alapján tájékozódni.


Természetesen a megfelelő kerék és csapágy választásban a több mint 20 éves tapasztalatunknak köszönhetően, mi is tudunk megfelelő tanácsokat adni telefonon és személyesen is.
Art number: 310080