RollerE-RollerFelnőtt

Segway Ninebot Kickscooter E45E elektromos roller

A Segway egy amerikai cég , mely elektromos rollerek és egyéb 2 kerekű elektromos közlekedési eszközök gyártására specializálodott.
A céget 1999-ben alapították. Ma már az eredetileg gyártott " Segway" mellett
egyéb elektromos közlekedési eszközöket is gyárt, például elektromos rollereket Termékei legfőbb jellemzői a magas minőség, kényelmes használat és hosszú akkumlátor élettartam és futamidő. A Segway E-rollerek ideális közlekedési eszközök, továbbá könnyű súlyúk és össze csukhatóságuk miatt tömegközlekedési eszközökön és kocsiban is könnyen szállíthatóak. A Segway Ninebot több mint 300 millió legyártott akkumlátorral az egyik legtöbb tapasztalattal rendelkező cég az elektromos közlekedési eszközök piacán. A Segway akkumlátorok a legmegbizhatóbbak közé tartoznak.
További információ...
Még több Ninebot-Segway termék
Még több hasonló termék

234.900 Ft

Mennyiség (1 darab):kosar_ikon.jpg 29.990.Ft.- felett ingyenes szállítás

meretcsere_ikon.jpg Ingyenes termékcsere lehetőség

Elérhetőség Állapot Ár
Segway Ninebot Kickscooter E45E elektromos roller Rendelhető (3-6 nap) 234.900 Ft Kosárba tesz
Akkumlátor 215 Wh (5960 mAh)
Motor teljesítmény 300W
Töltési idő 4 óra
Max sebesség 25km/h
Maximális emelkedő 15%
Max hatótávolság 45km
Kerékméret 230mm
Súly 16.4kg
Fék Elülső Elektronikus energia visszanyelő/ hátsó mágneses fék és lábfék
Extrák Csengő
Extrák Beépített elülső LED lámpa
Extrák Beépített hátsó LED villágítás
Extrák Elülső és hátsó fényvisszaverő
Extrák Lengéscsillapító
Ajánlott életkor 14+
Súlyhatár 100Kg

A Segway Ninebot E-45E Kickscooter E-roller a Segwax Ninebot E-25E külső akkumulátorral felszerelt változata.
Ez a Roller a tökéletes ötvözése a kényelemnek, stílusnak és teljesítménynek. Ezzel az elektromos rollerrel nem kell választanod a szép dizájn és jó teljesítmény között. Formatervezett kivitelezését a lépő felület alatt található hangulatvillágítás egészíti ki. A villágítás több különböző színben is beállítható.
 Különlegesen tartós és erős akkumulátorra és külső extra akkumulátora miatt, három különböző üzemmód mellett 25km/h végsebességgel , és akár 45km es hatótávolsággal rendelkezik.


  Könnyű súlya és gyors összecsukhatósága miatt kézben is könnyen cipelhető, így ideális városi használatra ahol tömegközlekedésen vagy autónk csomagtartójában is szállítható.
.
Továbbfejlesztett ún. BDLC motorjának köszönhetően az E-45 rollernek jobb a gyorsulása, és akár 15%-os emelkedőn is fel tud menni. 
 Segway által fejlesztett BMS (Smart Battery Management System) akkumulátorok 7 év folyamatos fejlesztés, és több mint 300 millió legyártott akkumulátorból levont tapasztalat eredménye.

Kerekei egy speciálisan kifejlesztett ún. Flat Free Tires technológiával készültek, melynek köszönhetően a kerék gumija nem tud kilyukadni, és minimális karbantartást igényel szemben egy felfújható kerékkel. Ez a technológia úgy műkődik, hogy a gumiabroncs levegő helyett egy speciális PU habbsl van megtöltve és így sérülés esetén sem tud leereszteni. 
Továbbá a 230mm-es kerék mérete is nagyobb az elöző modellekhez képest, így még kényelmesebb az utazás.
A kényelmes utazást még elősegíti az elülső keréken található lenglscsillapító.

A kormányrúdba beépített 2.5W LED lámpának köszönhetően este is biztonságosan tudunk közlekedni. A lámpa szöge úgy van beállítva, hogy többek közt a  roller előtt található utat is megvillágítja, így sötétben is időben észre lehet venni esetleges kátyúkat. 

Az E-45E roller hármas fékrendszerrel rendelkezik. Hátsó mágneses kormányfékkel, hátsó klasszikus ún. lábfékkel és, egy az elülső kereket fékező E-ABS elektromos fékkel rendelkezik, mely fékezékor visszatölti a kinyert energiát az akkumlátorba. Az ABS féket a kormányon található karral lehet használni. A három fék együttes használatával az E-45 E-roller  az eddigi legrövidebb féktávolsággal rendelkezik.

A roller hátsó részén található piros led villágítás fékezéskor automatikusan felvillan.

Az összes Segway Ninebot E-roller Bluetooth-os. 

A kormányon található LED kijelző a sebesség mellett a következő dolgokat is tudja mutatni: üzemód, akkumulátor szint, bluetooth, eszükséges -e szervízelni.

A foggantyúk egy magas minősségű, különlegesen ellenálló, hosszú élettartalmú és kényelmes gumiból készültek.

Két külön színnel ellátott kar segítségével a gyorsítás (zöld) és fékezés (piros) még könnyebben irányítható. 

A kormányon gyárilag felszerelt csengő is található.

A Segway E-45 E-roller IPX4 vízállóságú besorolással rendelkezik. Az IPX4 besorolás gyakorlatilag azt jelenti, hogy az eszköz bármilyen erős esőzésben is biztonságosan használható.

​Az E-45E elekrótromos roller egy speciális, csúszásgátló szilikon lépőfelülettel rendelkezik.

A roller elején és hátulján található fényvisszaverők növelik a láthatóságot.