RollerExtreme / Stunt

Worx Brick Rubine red extrém roller

A Worx márka a Powerslide Német görkorcsolya és gördeszka gyártó cégnek egy felső kategóriás, minőségibb roller vonala. Gyártanak egészen kis gyermekek számára is minőségi rollereket, de fő profiljuk a felnőtt és az extreme (ugratós) rollerek...
További információ...
Még több Worx termék
Még több hasonló termék
22.900 Ft

19.900 Ft

Mennyiség (1 darab):

Méret:


Elérhetőség Állapot Ár
Worx Brick Rubine red (7-14 nap) Rendelhető 19.900 Ft Kosárba tesz
Anyaga Alumínium ötvözet
Anyaga Krómacél ötvözet (Chromo steel)
Kormánymagasság 82cm
Kerék márka Worx HQ (high quality)
Kerékméret 110mm
Kerék keménység 88A
Csapágy Wicked (WCD) precision
Csapágy precizitás ABEC 5
Súlyhatár 100Kg
Súly 3.4kg

A Worx márka a Powerslide Német görkorcsolya és gördeszka gyártó cégnek egy felső kategóriás, minőségibb roller vonala. Gyártanak egészen kis gyermekek számára is minőségi rollereket, de fő profiljuk a felnőtt és az extreme (ugratós) rollerek. Emellett még a manapság újdonságnak számító és elég népszerű Mini BMX vonaluk erős. De persze több apró kiegészítővel, alkatrésszel is foglalkoznak.

Mivel a rollerek elkészítése, a kerekeik, a csapágyaik, vázszerkezetük stb. nagyon nagyban hasonlít a görkorcsolyák és gördeszkák megtervezéséhez, gyártásához és teszteléséhez, így a cég a 2010-es évek elején a roller termékek gyártásába is komolyabban belefogott. Ekkor hozta létre külön termékcsaládként a Worx márkát.

A Worx Brick Rubine red extrém roller egy középhaladóknak kifejlesztett, felső kategóriás freestyle/extreme roller, street vagy skatepark használatra elsősorban. De természetesen kezdő tudással is ugyan úgy használható.

Alumínium ötvözetének, és krómacél szerkezetének köszönhetően amellett, hogy bírja az extreme igénybevételt, a csúszásokat, az ugrásokat, egyben egy könnyű is, ami fontos a több órás gyakorlások folyamán, hogy a használója ne fáradjon el olyan hamar, és a trükköket is könnyebben és pontosabban végre tudja hajtani.

Kerekei nem túl nagyok, így a súlypont alacsonyan marad, ami fontos a stabil érkezésekhez.

Heggesztett kormánya, az erős merevítéseivel már a profibb trükköket is jól bírja.

A roller típus sajátossága, hogy nem összecsukható. A kormányok, a fogantyúk hegesztéssel vannak összeillesztve. Erre azért van szükség, mert ezek azok a kényes pontok, amik az egyik legnagyobb terhelést kapják, és egy hagyományos utcai rollernél eltörnének hamar.

A roller egy magasabb fokú, erősített fejcsapágyszerkezettel és kompresszióval rendelkezik, amik szintén úgy vannak megerősítve, és olyan anyagokból készülnek amik ellenállnak az ugrásokból adódó nagy terheléseknek.

Kerékvilla kovácsolt acélból készül.

Hátul egy erős, kopásálló alumínium fék található.

Csapágyazásban a már jól ismert és bevált WCD (Wicked) márkát használják, precizitásában pedig már gyárilag beleszerelik ABEC 5-ös szériát.

A roller súlypontja maximálisan alacsonyra került, ezzel elősegítve a biztonságos stabil érkezéseket az ugrásokból.

További infó a gyártó oldalán: http://www.worx-scooters.com