GörkorcsolyaRuházatBaseball sapka

USD Diamond Logo Cap baseball sapka

A USD márka alapítása az 1997-es évre vezethető vissza. A Powerslide akkoriban ismerte fel hogy az aggressive görkorisok tábora rohamosan növekszik, viszont az általuk használt, és akkoriban a piacon lévő görkorcsolyák nem igazán feleltek meg az elvárásaiknak. Ekkor a USD egy csapatba összefogta a...
További információ...
Még több USD termék
Még több hasonló termék
6.900 Ft

4.500 Ft

Mennyiség (1 darab):

Elérhetőség Állapot Ár
USD Diamond Logo Cap baseball sapka Rendelhető (7-14 nap) 4.500 Ft Kosárba tesz

A USD márka alapítása az 1997-es évre vezethető vissza. A Powerslide akkoriban ismerte fel hogy az aggressive görkorisok tábora rohamosan növekszik, viszont az általuk használt, és akkoriban a piacon lévő görkorcsolyák nem igazán feleltek meg az elvárásaiknak.

Ekkor a USD egy csapatba összefogta a világ legjobb aggressive görkorisait az USA-ból és Európából, és együtt fejlesztésekbe kezdtek. A márka azóta is töretlenül az egyik, ha nem a legnagyobb világvezető márka tudott maradni a folyamatos újításoknak köszönhetően, folyamatosan figyelembe véve a görkorisok aktuális igényeit.


Megbízhatóságát évről évre bizonyítja a nagyobb versenyeken is, és a napi edzéseken is az utcákon vagy a skateparkokban.


Nem utolsó szempont a márka megbízhatósága mellett a folyamatos alkatrész utánpótlás akár több évre visszamenő modellekhez is.

A görkorcsolyákon kívül természetesen sok más kiegészítőt is gyártanak. Kerekeket, alkatrészeket, ruházat, és több apróbb kiegészítőt is.

 

 

 

Article-Number: 701000