GörkorcsolyaCsapágyCeramic (608)

Wicked precision HCR Hybrid Ceramic Race SWISS by Jesa csapágy

A Powerslide és a svájci Jesa csapágygyártó cég együttműködéséből születtek meg a Wicked Swiss csapágyai. Más magukat svájci csapágynak mondott termékekkel ellentétben, melyeket csak licenzben gyártanak más országokban, ezeket 100%-ban Svájcban készítik. 
A Wicked márkát a Német Powerslide cég hívta életre 2015-ben. Céljuk az volt, hogy minden ami a csapágyakról és a hozzájuk tartozó szerelésekről szól, azt egy erős és minőségi termékcsaládban fogják össze.

Így születtek meg a Wicked precíziós csapágyak a teljes skálán az ABEC szériától az ILQ szériáig. És így jöttek létre az eddigi legpraktikusabb kézi szerszámok amik sport specifikusan lettek kialakítva, így bármelyik gördülő sportot űző ember megtalálja a számára megfelelőt, legyen az görkorcsolyás gördeszkás rolleres vagy quad görkorcsolyás.
További információ...
Még több Wicked termék
Még több hasonló termék
6.200 Ft

4.400 Ft

Mennyiség (1 darab):

Méret:


Elérhetőség Állapot Ár
Wicked Swiss HCR by Jesa (7-14 nap) Rendelhető 4.400 Ft Kosárba tesz
Csapágy precizitás SWISS (MADE IN SWISS - Különlegesen precíz, Svájcban gyártott, kézzel ellenőrzött)
Csapágy szabvány méret 608 ZZ
Porvédő Leszedhető fém az egyik oldalon, különlegesen precíz speciális porvédő golyóház a belső oldalon

A Wicked HCR (Hybrid Ceramic Race ) jelenleg a világ leggyorsabb csapágya. A Powerslide célja az volt , hogy létrehozzon egy  kifejezetten gyors korcsolya versenyzésre készült csapágyat, amely minden időjárás körülményben is helytáll. Két év fejlesztés és tesztelés eredménye után született meg a Powerslide és a Jesa együttműködéséből a HCR csapágy, melyről el lehet mondani, hogy minden szempontból tökéletes lett.

A gyártáshoz természetesen az elérhető legjobb nyersanyagokat használják, ilyen például a japánból importált speciális kenőanyag.

A magas svájci minőséget még az is biztosítja, hogy a Jesánál a csapágyakat nem csak szúrópróbaszerűen ellenőrzik, hanem minden egyes csapágyat egyesével kézzel megvizsgálnak, hogy megfelel-e a magas minőségi elvárásoknak. 

Külseje különlegesen erős ún. carbonacélból készült , így az élettartalma messze meghaladja egy átlagos csapágy élettartalmát. Precízitás szempontjából jobb bármelyik létező csapágynál, és emiatt nem besorolható a hagyományos ABEC skála szerint.

Kerámia golyói gyakorlatilag deformálódás mentesen gurulnak még a legmagasabb terhelés mellet is, így komolyabb igénybevétel közben is tökéletes menettulajdonságokkal rendelkezik. a kerámia golyós csapágyakat elsősorban gyors korcsolyázóknak és maratonosoknak ajánljuk, de olyanoknak is megfelelhet, akik hosszabb távolságokat szoktak egy huzamban görkorcsolyázni. a kerámia golyók egy másik hasznos tulajdonsága, hogy egyáltalán nem rozsdásodnak, így esőben való használat után sem megy tönkre feltétlenül a csapágy.