Görkorcsolya3 kerekű görkorcsolyaGyerek állítható

Powerslide Phuzion Universe white gyerek állítható görkorcsolya

A Powerslide egy felső kategóriás, kifejezetten görkorcsolya gyártással és fejlesztéssel foglalkozó cég.
Többek közt kezdő és középhaladó gyerekek számára is készít megfelelő minőségű és szerkezetű állítható fitnesz/rekreációs görkorcsolyát...
További információ...
Még több Powerslide termék
Még több hasonló termék
38.900 Ft

33.900 Ft

Mennyiség (1 pár):

Méret:


Elérhetőség Állapot Ár
29-32 Rendelhető (7-14 nap) 33.900 Ft Kosárba tesz
Cipő felépítése Powerslide Phuzion hardboot üvegszál erősítéses composit
Bélés Powerslide Phuzion kettős sűrűségű habszivacs
Fűzési rendszer Tradicionális + Tépőzár + Csat
Sín Powerslide alumínium
Kerék márka Powerslide Infinity
Kerékméret 80mm (29-32-es méretnél), 84mm (33-36-os méretnél), 90mm (37-40-es méretnél)
Kerék keménység 82A
Csapágy Wicked (WCD) precision
Csapágy precizitás ABEC 7
Fék Van és leszerelhető
Felhasználói csoport Fitnesz / Urban

A Powerslide egy felső kategóriás, kifejezetten görkorcsolya gyártással és fejlesztéssel foglalkozó cég.
Többek közt kezdő és középhaladó gyerekek számára is készít megfelelő minőségű és szerkezetű állítható fitnesz/rekreációs görkorcsolyát.
Ez a belépő kategória, első sorban azoknak ajánlott akik még most kezdik elsajátítani a görkorcsolyázást, és igazán minőségi görkorcsolyát szeretnének maguknak.

Sokszor jobb választás akár csak alap belépő kategória egy minőségi görkorcsolya gyártótól, mint sem egy hangzatos felszereltségű de nem épp főként görkorcsolyák gyártásával foglalkozó cég márkájából. (pl Fila, Dechatlon stb.) amivel később alkatrészproblémák lehetnek, vagy gyors elhasználódás következhet be.
Egy minőségi görkorcsolyának megfelelő szármagassága van annak érdekében, hogy jól tartsa a bokát, ami főleg kezdő gyerekeknél fontos.
Léteznek softboot (puhacipős) és hardboot (kemény héj puha bélés) változatok. Itt mindegyiknek megvan a maga előnye/hátránya. A kemény cipős jobban tartja a bokát valamivel, viszont az átlagostól eltérő lábformánál a kemény héj gondot jelenthet. Számukra a puhacipős de merev vázas cipő lehet a jobb választás.

A mérettartományuk általában 4 számot ölel át úgy, hogy eközben a görkorcsolya irányíthatósága a kerekek elrendezésének és méretének köszönhetően megmarad. Ebből adódóan súlypontja is alacsony, ami megint csak elősegíti a tanulási folyamatot. Kerekei kizárólag puha gumi és szilikon keverékű kerekek.
Profibb tudással rendelkező gyerekek részére már inkább a freeskate vagy az aggressive kategóriát ajánljuk.

 

A Powerslide Phuzion Universe állítható görkorcsolya egy hardboot-al rendelkező fitnesz/rekreációs modell gyerekek részére. 3 kerekes alumínium keréksínnel és egy felső kategóriás WICKED precíziós ABEC 7 csapágy szettel rendelkezik. A nagyobb kerekek gyorsabbá teszik a görkorcsolyát, azok által jobban veszi az úthibákat, és mivel a sín a 3 keréknek köszönhetően nem túl hosszú, így a fordulékonyságából sem veszít ez a típus.

A cipő főbb tulajdonságai, ami a hosszútávú fájdalommentes görkorcsolyázás élményét biztosítja, a láb anatómiai vonalait követő puha lábra formálódó belső és kivehető formamegtartó szivacsozás. A megfelelő szármagasság a jó bokatartás érdekében. És az Achilles szalaghoz beilleszkedő bokatartók a korcsolya sarkainál. Illetve a gyerek görkorcsolyáknál a cipő állíthatósága, ami ennél a modellnél 4 számot ölel át. Méret tartományok: 29-32, 33-36, 37-40

A 3 pontos láb rögzítési rendszer, alul egy hagyományos egyszerűen behúzható fűzőrendszerrel kezdődik, ami a finom állítást teszi lehetővé a lábformához. Középen egy tépőzáras, úgy nevezett powerstrap található, ami a helyén tartja a lábat mozgás közben, és nem engedi előre hátra csúszkálni. Majd végül legfelül egy erős csat, ami a bokát befogja a váz szerkezetbe a stabil tartás érdekében.