GörkorcsolyaCsapágyCeramic (608)

Wicked precision Pro series Hybrid Ceramic Bart Swings kerámia csapágy

A Wicked márkát a Német Powerslide cég hívta életre 2015-ben. Céljuk az volt, hogy minden ami a csapágyakról és a hozzájuk tartozó szerelésekről szól, azt egy erős és...
További információ...
Még több Wicked termék
Még több hasonló termék
48.000 Ft

44.900 Ft

Mennyiség (16 darab):39.990.Ft.- felett ingyenes szállítás

Ingyenes termékcsere lehetőség

Elérhetőség Állapot Ár
Wicked precision Pro series Hybrid Ceramic Bart Swings kerámia csapágy Rendelhető (7-14 nap) 44.900 Ft Kosárba tesz
Csapágy precizitás ABEC 9
Csapágy szabvány méret 608 RZ
Porvédő Leszedhető fém az egyik oldalon, különlegesen precíz speciális porvédő golyóház a belső oldalon

A Wicked család egyik leggyorsabb csapágya. Kerámia golyói gyakorlatilag deformálódás mentesen gurulnak még a legmagasabb terhelés mellet is, így komolyabb igénybevétel közben is tökéletes menettulajdonságokkal rendelkezik. a kerámia golyós csapágyakat elsősorban gyors korcsolyázóknak és maratonosoknak ajánljuk, de olyanoknak is megfelelhet, akik hosszabb távolságokat szoktak egy huzamban görkorcsolyázni.

A kerámia golyók egy másik hasznos tulajdonsága, hogy egyáltalán nem rozsdásodnak, így esőben való használat után sem megy tönkre feltétlenül a csapágy.

Külseje különlegesen erős, ún. carbonacélból készült, így az élettartalma messze meghaladja egy átlagos csapágy élettartalmát. Precizitás szempontjából egy ABEC-9 csapágynak felel meg.

Mit jelöl az ABEC szám:

Az ABEC egy világ szerte használt, precíziós csapágyakra vonatkozó szabvány. Az ABEC szám lehet 1, 3, 5, 7, és 9.

A Wicked márkát a Német Powerslide cég hívta életre 2015-ben. Céljuk az volt, hogy minden ami a csapágyakról és a hozzájuk tartozó szerelésekről szól, azt egy erős és minőségi termékcsaládban fogják össze.

Így születtek meg a Wicked precíziós csapágyak a teljes skálán az ABEC szériától az ILQ szérián át a különböző különlegességekig, mint a kerámia, a svájci az SKF vagy a Koyo típusokig. Ezzel egy időben jöttek létre az eddigi legpraktikusabb kézi szerszámok amik sport specifikusan lettek kialakítva, így bármelyik gördülő sportot űző ember megtalálja  a számára megfelelőt, legyen az görkorcsolyás gördeszkás rolleres vagy quad görkorcsolyás.

 

 

Maga a szám a csapágyszabványtól való eltérés tűréshatárát jelöli, tehát minél nagyobb az ABEC szám , annál precízebb a csapágy.
 
Fontos tudni, hogy az ABEC szám alapján nem kapunk információt a csapágy több , a gyorsaságot jelentősen befolyásoló tulajdonságairól. Például a csapágy anyag összetétele, strapabírósága, zsírozása, vagy a golyók anyaga és súrlódási együtthatója. Ezek a tulajdonságok gyártónként változnak, ezért lehetséges, hogy egy komolyabb gyártó esetleges kisebb ABEC számmal rendelkező csapágya jobb menettulajdonságokkal rendelkezik , mint egy olcsóbb gyártmányú magasabb számozású ABEC csapágy.

A mi javaslatunk, hogy csapágy, vagy kerék vásárlás esetén mindenképpen érdemes előbb a fogyasztói visszajelzéseink alapján tájékozódni.

Természetesen a megfelelő kerék és csapágy összeállításban / választásban, a több mint 20 éves tapasztalatunknak köszönhetően, mi is tudunk megfelelő tanácsokat adni.


Jellemzők:

Márka: WCD Ceramic Hybrid Ceramic

Szabványméret: 608 RZ

Anyaga: Hybrid (steel/ceramic)

Kenése: High Temp Oil

Golyók száma 7

Golyók anyaga: Ceramic

Kis súly.

 

English:
 

Product Description

Bart Swings presents an ultra-fast Wicked Ceramic bearing designed exclusively for the highest demands: low friction, high durability, and low weight. Bart Swings Bearing is a 7 balls Tech made with the best possible ceramic material. The design is inspired by the Olympic medal of Bart. If you dream to skate like Bart Swings or just love to see him fly away from the pack: support this amazing skater with this high-quality product.

 

Article-Number: 310095