GörkorcsolyaCsapágyABEC (608)

Wicked precision Pro series Nicoly Machaddo ABEC 9 csapágy

A Wicked márkát a Német Powerslide cég hívta életre 2015-ben. Céljuk az volt, hogy minden ami a csapágyakról és a hozzájuk tartozó szerelésekről szól, azt egy erős és...
További információ...
Még több Wicked termék
Még több hasonló termék
20.000 Ft

15.900 Ft

Mennyiség (16 darab):



39.990.Ft.- felett szállítási költség jóváírása!

Ingyenes termékcsere lehetőség

Elérhetőség Állapot Ár
Wicked precision Pro series Nicoly Machaddo ABEC 9 csapágy Rendelhető (4-10 nap) 15.900 Ft Kosárba tesz
Csapágy precizitás ABEC 9
Csapágy szabvány méret 608 ZZ
Porvédő Fém, nem leszedhető

A Wicked márkát a Német Powerslide cég hívta életre 2015-ben. Céljuk az volt, hogy minden ami a csapágyakról és a hozzájuk tartozó szerelésekről szól, azt egy erős és minőségi termékcsaládban fogják össze.

Így születtek meg a Wicked precíziós csapágyak a teljes skálán az ABEC szériától az ILQ szérián át a különböző különlegességekig, mint a kerámia, a svájci az SKF vagy a Koyo típusokig. Ezzel egy időben jöttek létre az eddigi legpraktikusabb kézi szerszámok amik sport specifikusan lettek kialakítva, így bármelyik gördülő sportot űző ember megtalálja  a számára megfelelőt, legyen az görkorcsolyás gördeszkás rolleres vagy quad görkorcsolyás.

 

 

A csapágy a lehető legjobb acélanyagból készült, így az erőssége messze meghaladja egy átlagos ABEC csapágyét. Precizitás szempontjából egy ABEC-9 csapágynak felel meg.

 

A mi javaslatunk, hogy csapágy, vagy kerék vásárlás esetén mindenképpen érdemes előbb a fogyasztói visszajelzéseink alapján tájékozódni.

Természetesen a megfelelő kerék és csapágy összeállításban / választásban, a több mint 20 éves tapasztalatunknak köszönhetően, mi is tudunk megfelelő tanácsokat adni.


Jellemzők:

Márka: WCD (Wicked)

Szabvány méret: 608 ZZ

Anyaga: Acél

Kenése: Grease

Golyók száma 6

 

 

Product Description

Nicoly Machaddo presents an ultra-resistant Wicked 6 balls bearing designed exclusively for the highest demands: low friction, high durability, and low weight. Nicoly Machaddo Bearing is a fast  6 ball Tech made with the best possible steel material with 2 side metallic shield (non replacable). The design is made by Nicoly Machaddo herself. If you dream to skate with style like Nicoly Machaddo or just love to see his smooth flow full of nice tricks: support this amazing skater and buy this high-quality product.

 



Article-Number: 310099