GörkorcsolyaCsapágyTitánium (608)

Wicked precision Pro series Felix Rijhnen titánium csapágy

A Wicked márkát a Német Powerslide cég hívta életre 2015-ben. Céljuk az volt, hogy minden ami a csapágyakról és a hozzájuk tartozó szerelésekről szól, azt egy erős és...
További információ...
Még több Wicked termék
Még több hasonló termék
32.000 Ft

27.900 Ft

Mennyiség (16 darab):39.990.Ft.- felett ingyenes szállítás

Ingyenes termékcsere lehetőség

Elérhetőség Állapot Ár
Wicked precision Pro series Felix Rijhnen titánium csapágy Rendelhető (7-14 nap) 27.900 Ft Kosárba tesz
Csapágy precizitás ABEC 9
Csapágy szabvány méret 608 2RS
Porvédő Fém, leszedhető

A Wicked márkát a Német Powerslide cég hívta életre 2015-ben. Céljuk az volt, hogy minden ami a csapágyakról és a hozzájuk tartozó szerelésekről szól, azt egy erős és minőségi termékcsaládban fogják össze.

Így születtek meg a Wicked precíziós csapágyak a teljes skálán az ABEC szériától az ILQ szérián át a különböző különlegességekig, mint a kerámia, a svájci az SKF vagy a Koyo típusokig. Ezzel egy időben jöttek létre az eddigi legpraktikusabb kézi szerszámok amik sport specifikusan lettek kialakítva, így bármelyik gördülő sportot űző ember megtalálja  a számára megfelelőt, legyen az görkorcsolyás gördeszkás rolleres vagy quad görkorcsolyás.

 

 

A csapágy titánium ötvözetből készült, így az erőssége messze meghaladja egy átlagos csapágyét. Precizitás szempontjából egy ABEC-9 csapágynak felel meg.

 

A mi javaslatunk, hogy csapágy, vagy kerék vásárlás esetén mindenképpen érdemes előbb a fogyasztói visszajelzéseink alapján tájékozódni.

Természetesen a megfelelő kerék és csapágy összeállításban / választásban, a több mint 20 éves tapasztalatunknak köszönhetően, mi is tudunk megfelelő tanácsokat adni.


Jellemzők:

Márka: WCD (Wicked)

Szabvány méret: 608 RS

Anyaga: Titánium ötvözet

Kenése: High Temp Oil

Golyók száma 8

 

 

Product Description

Felix Rijhnen presents an ultra-fast Wicked 8 balls Titanium bearing designed exclusively for the highest demands: low friction, high durability, and low weight. Felix Rijhnen Bearing is a 8 balls Tech made with the best possible steel material with a titanium treatment. The design is inspired by his victory in the Berlin marathon. If you dream to skate like Felix Rijhnen in the Berlin Inline Marathon or just love to see him fly away under the Brandenburg Gate: support this amazing skater and buy this high-quality product.

 Article-Number: 310096