GörkorcsolyaCsapágyABEC (608)

Wicked precision KOYO Japán csapágy

A Wicked márkát a Német Powerslide cég hívta életre 2015-ben. Céljuk az volt, hogy minden ami a csapágyakról és a hozzájuk tartozó szerelésekről szól, azt egy erős és minőségi termékcsaládban fogják össze.

Így születtek meg a Wicked precíziós csapágyak a teljes skálán az ABEC szériától az ILQ szériáig. És így jöttek létre az eddigi legpraktikusabb kézi szerszámok amik sport specifikusan lettek kialakítva, így bármelyik gördülő sportot űző ember megtalálja a számára megfelelőt, legyen az görkorcsolyás gördeszkás rolleres vagy quad görkorcsolyás.
További információ...
Még több Wicked termék
Még több hasonló termék
14.900 Ft

10.900 Ft

Mennyiség (16 darab):

Elérhetőség Állapot Ár
Wicked precision KOYO Japán csapágy Rendelhető (7-14 nap) 10.900 Ft Kosárba tesz
Csapágy szabvány méret 608 ZZ

A Wicked ABEC sorozatot olyanoknak ajánljuk, akik hobbi szinten görkorcsolyáznak,gördeszkáznak vagy rollereznek. Ezek magas minőségű, kifejeztetten jó gyorsulási tulajdonságokkal rendelkező csapágyak megfizethető áron.A Wicked csapágyak menettulajdonságaikat a felhasznált magas minőségű nyersanyagoknak és a tökéletes precíz zsírozásnak köszönheti
.
Más csapágyakkal ellentétben a Wicked csapágyak kifejlesztésénél a Powerslide kifejezetten a sportolók igényeit tartotta szem előtt. Például kevesebb kenőanyagot tartalmaznak, mint egy átlagos csapágy, ez viszont precízen a golyók környékén található, így nem akadályozza a gurulást, mégis hosszú élettartalmat biztosít.

 

A Koyo csapágyak egyenesen Japánban készülnek. A gyártásnál jelenleg rendelkezésre álló legjobb minőségű acélt használják.

A belső és a külső gyűrű krómozott acélból, a golyó tartó kosár pedig üvegszállal erősített poli-amid-ból készül.

A csapágy kenése a legalacsonyabb viszkozitású japán gyártmányú olaj. Így a golyók rendkívül gyorsan forognak, és extra tartósak.

Hasonló Japán gondossággal és precizitással készülnek, mint régen a szamuráj fegyverek.

 

A mi javaslatunk, hogy csapágy, vagy kerék vásárlás esetén mindenképpen érdemes előbb a fogyasztói visszajelzések alapján tájékozódni.

Természetesen a megfelelő kerék és csapágy választásban a több mint 20 éves tapasztalatunknak köszönhetően, mi is tudunk megfelelő tanácsokat adni telefonon és személyesen is.