Skateworld ajándékutalványAjándékutalvány

Skateworld ajándékutalvány / vásárlási utalvány

Még több Skateworld termék
Még több hasonló termék

1 Ft

Mennyiség (1 darab):39.990.Ft.- felett szállítási költség jóváírása!

Ingyenes termékcsere lehetőség

AJÁNDÉKUTALVÁNY

 

Szeretné meglepni görkorcsolya, jégkorcsolya vagy gördeszka iránt rajongó ismerősét, családtagját, de rá bízná a választást?

Vásároljon ajándékutalványt, ami egy évig szabadon felhasználható boltjainkban vagy az internetes webáruházunkban, bármely termékünkre.

Minimálisan rendelhető utalvány értéke 5000.-Ft

A kívánt összeget kérjük a rendelés leadása során, a megjegyzés rovatban feltüntetni. 

Az ajándékutalvány a vásárlás dátumától számított 12 hónapon belül használható fel. Az érvényesség lejártát követően az utalvány beváltására nincs lehetőség. Az utalvány érvényességi ideje nem hosszabbítható meg.

Az utalvány a www.skateworld.hu weboldalon illetve Budapesti vagy Szegedi boltjaikban használható fel, bármilyen termék vásárlása esetén. Az összeg a végleges, fizetendő értékből vonódik le.

Az utalvány értékéből nem áll módunkban pénzt visszatéríteni, az utalvány az érvényességi ideje alatt akár több részletben is felhasználható. Ha a megvásárolt termék(ek) ára magasabb az utalvány értékénél, a különbözetet egyéb fizetőeszközzel (bankkártyás fizetés, utánvét, készpénz stb.) kell kiegyenlíteni.

Online rendelésnél kérjük a megjegyzésben feltüntetni az utalvány sorszámát illetve a levásárolni kívánt összeget, ami majd a végszámlán levonásra kerül.