GörkorcsolyaCsapágyCeramic (608)

Wicked precision Hybrid Ceramic Record csapágy

A Wicked márkát a Német Powerslide cég hívta életre 2015-ben. Céljuk az volt, hogy minden ami a csapágyakról és a hozzájuk tartozó szerelésekről szól, azt egy erős és minőségi termékcsaládban fogják össze.

Így születtek meg a Wicked precíziós csapágyak a teljes skálán az ABEC szériától az ILQ szérián át a különböző különlegességekig, mint a kerámia, a svájci az SKF vagy a Koyo típusokig. Ezzel egy időben jöttek létre az eddigi legpraktikusabb kézi szerszámok amik sport specifikusan lettek kialakítva, így bármelyik gördülő sportot űző ember megtalálja a számára megfelelőt, legyen az görkorcsolyás gördeszkás rolleres vagy quad görkorcsolyás.
További információ...
Még több Wicked termék
Még több hasonló termék
80.000 Ft

69.900 Ft

Mennyiség (16 darab):kosar_ikon.jpg 29.990.Ft.- felett ingyenes szállítás

meretcsere_ikon.jpg Ingyenes termékcsere lehetőség

Elérhetőség Állapot Ár
Wicked precision Hybrid Ceramic Record csapágy Rendelhető (7-14 nap) 69.900 Ft Kosárba tesz
Csapágy precizitás ABEC 9
Csapágy szabvány méret 608 ZZ
Porvédő Fém, leszedhető

A Wicked család egyik leggyorsabb csapágya. Kerámia golyói gyakorlatilag deformálódás mentesen gurulnak még a legmagasabb terhelés mellet is, így komolyabb igénybevétel közben is tökéletes menettulajdonságokkal rendelkezik. a kerámia golyós csapágyakat elsősorban gyors korcsolyázóknak és maratonosoknak ajánljuk, de olyanoknak is megfelelhet, akik hosszabb távolságokat szoktak egy huzamban görkorcsolyázni.

A kerámia golyók egy másik hasznos tulajdonsága, hogy egyáltalán nem rozsdásodnak, így esőben való használat után sem megy tönkre feltétlenül a csapágy.

Külseje különlegesen erős, ún. carbonacélból készült, így az élettartalma messze meghaladja egy átlagos csapágy élettartalmát. Precizitás szempontjából egy ABEC-9 csapágynak felel meg.

Mit jelöl az ABEC szám:

Az ABEC egy világ szerte használt, precíziós csapágyakra vonatkozó szabvány. Az ABEC szám lehet 1, 3, 5, 7, és 9.

Maga a szám a csapágyszabványtól való eltérés tűréshatárát jelöli, tehát minél nagyobb az ABEC szám , annál precízebb a csapágy.
 
Fontos tudni, hogy az ABEC szám alapján nem kapunk információt a csapágy több , a gyorsaságot jelentősen befolyásoló tulajdonságairól. Például a csapágy anyag összetétele, strapabírósága, zsírozása, vagy a golyók anyaga és súrlódási együtthatója. Ezek a tulajdonságok gyártónként változnak, ezért lehetséges, hogy egy komolyabb gyártó esetleges kisebb ABEC számmal rendelkező csapágya jobb menettulajdonságokkal rendelkezik , mint egy olcsóbb gyártmányú magasabb számozású ABEC csapágy.

A mi javaslatunk, hogy csapágy, vagy kerék vásárlás esetén mindenképpen érdemes előbb a fogyasztói visszajelzéseink alapján tájékozódni.

Természetesen a megfelelő kerék és csapágy összeállításban / választásban, a több mint 20 éves tapasztalatunknak köszönhetően, mi is tudunk megfelelő tanácsokat adni.


Jellemzők:

Márka: WCD Ceramic Record Hybrid Ceramic

szabványméret: 608 Standard

Anyaga: Hybrid (steel/ceramic)

Kenése: High Temp Oil

Golyók száma 5

Golyók anyaga: Ceramic