GörkorcsolyaKiegészítőkNapszemüveg

Powerslide Optics Casual Solar Flare napszemüveg

A Powerslide egy felső kategóriás, kifejezetten görkorcsolya és jégkorcsolya gyártással és fejlesztéssel foglalkozó cég. Többek közt kezdő, középhaladó és profi szinten görkorcsolyázók számára is készít megfelelő minőségű és szerkezetű görkorcsolyát. Természetesen ezekhez a görkorcsolyákhoz illetve a sporthoz a cég alkatrészeket, és kiegészítőket is gyárt.
További információ...
Még több Powerslide termék
Még több hasonló termék
10.900 Ft

7.500 Ft

Mennyiség (1 darab):kosar_ikon.jpg 29.990.Ft.- felett ingyenes szállítás

meretcsere_ikon.jpg Ingyenes termékcsere lehetőség

Elérhetőség Állapot Ár
Powerslide Optics Casual Solar Flare napszemüveg Rendelhető (7-14 nap) 7.500 Ft Kosárba tesz

Powerslide Optics Casual Solar Flare napszemüveg egy jobb megjelenésért.

 

A napszemüveg kifejezetten alkalmas versenyzéshez, városi görkorcsolyázáshoz, gördeszkázáshoz egyedi tulajdonságainak köszönhetően. De természetesen a hétköznapokban is és más sportoknál, vagy akár biciklizésnél és motorozásnál is megállja a helyét.

A szemüveg széles lencsékkel rendelkezik biztosítva a zavartalan kilátást minden helyzetben, miközben ergonómikus kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a fejhez is. Ezáltal mozgás közben nem csúszik és nem mozdul el, illetve oldalról nem süt be a nem kívánt napfény.

Kiváló minőségű lencse, törhetetlen anyagból ami teljesen UV-védett (EU szabvány szerint).

Két különböző színben érhető el jelenleg.

A szemüveget egy nagyon igényes EVA, dombornyomásos tartódobozban adják egy puha, kifejezetten szemüvegekhez gyártott mikroszálas törlőkendővel.

 

 

 

Article-Number: 907080