GörkorcsolyaSín / Sín szett / Quad plateUrban / Freeskate / Powerblading

Powerslide Trinity NOVA 260mm 3x110mm urban/freeskate görkorcsolya sín

A Powerslide egy felső kategóriás, kifejezetten görkorcsolya gyártással és fejlesztéssel foglalkozó cég. Többek közt kezdő, középhaladó és profi szinten görkorcsolyázók számára is készít megfelelő minőségű és szerkezetű görkorcsolyát.

Természetesen ezekhez a...
További információ...
Még több Powerslide termék
Még több hasonló termék
60.000 Ft

54.900 Ft

Mennyiség (1 pár):



39.990.Ft.- felett szállítási költség jóváírása!

Ingyenes termékcsere lehetőség

Elérhetőség Állapot Ár
Powerslide Trinity NOVA 260mm 3x110mm urban/freeskate görkorcsolya sín Rendelhető (4-10 nap) 54.900 Ft Kosárba tesz
Anyaga 6061 T6 Alumínium
Sín hossz 260mm
Maximális kerékméret 3x110mm
Sín rögzítése Trinity rendszer

A Powerslide egy felső kategóriás, kifejezetten görkorcsolya gyártással és fejlesztéssel foglalkozó cég. Többek közt kezdő, középhaladó és profi szinten görkorcsolyázók számára is készít megfelelő minőségű és szerkezetű görkorcsolyát.

Természetesen ezekhez a görkorcsolyákhoz a cég alkatrészeket is gyárt, amik variálhatók, és külön is megrendelhetők. Többek közt kerekeket, görkorcsolya síneket, csapágyakat, csatokat, és sok más apróbb alkatrészeket, amik idővel elhasználódás miatt, vagy a görkorcsolya felfejlesztése végett szükségesek lehetnek.

 

 

A Trinity sín koncepciót a Powerslide mérnökei fejlesztették ki pár évvel ezelőtt. A forradalmi, három pontos rögzítésével, teljesen egyedülálló a görkorcsolyák világában.  A sín elejére két "szárny" került két felfogatási ponttal, ami létrehozza azt a háromszög formát ami tökéletesen stabilan tartja a görkorcsolyát, érje azt bármekkora erőhatás bármely irányból. A sín ezáltal egyből reagál a láb minden mozdulatára, a rezgéseket pedig kiküszöböli.

Az első két rögzítési pont nem csak a jóval nagyobb stabilitást tette lehetővé.

Azáltal, hogy a talpcsavar már nem középen, hanem a sín két szélén helyezkedik el, azt is elérték a fejlesztők, hogy a görkorcsolya súlypontja a lehető legalacsonyabbra kerüljön. A kerekek besüllyeszthetőek lettek magába a cipőbe. Ez még jobban növelte a stabilitást is, és lehetővé tette a nagyobb kerekek használatát, kiküszöbölve a túl magasra kerülő súlypontot.  Így valóban már csak pár milliméterre vannak a kerekek a talpunktól.

Azoknak ajánljuk ezt a sínt, akik egy kompromisszumok nélküli sínt szeretnének. Ami stabil, aminek maximálisan alacsonyan van a súlypontja. Azoknak akik nem szeretnének lemondani a nagyobb kerekek adta előnyökről, mint például a nagyobb sebesség, vagy az egyenetlen, rossz minőségű utakon való kényelmes haladás.

Trinity sín előnyei:

- maximális stabilitás

- maximális fordulékonyság

- egyből reagál a láb mozdulataira

- maximális irányíthatóság

- hajtási energia teljes átadása

- vibráció elnyelése

- maximális súlypont csökkentés

A Powerslide Trinity NOVA az igazán vérbeli profiknak való freeskate sín. 

A sín 6061 repülőgép alumíniumból, kétszeresen extrudált öntéssel, és T6 hőkezeléssel, majd extra CNC megmunkálással készül. Ez az alumínium típus több cinket tartalmaz, aminek nagyobb a szakítószilárdsága.

Plusz merevítések az alsó részeket az extra stabilitásért és merevségért.

Kompatibilis mindegyik Trinity cipővel.

Egy oldalról szerelhető 8mm M7 tengellyel rendelkezik.

Urban Brake L fék rászerelhető.

 

 

English:

Product Description

Powerslide Nova Frames - the grace of simplicity in a single package
We are thrilled to introduce the all-new Powerslide Nova 260/3x110 frame. With a simple and balanced design that combines form and function, we crafted a sturdy urban frame that laughs in the face of challenging skate sessions. Made from lightweight, high-quality 6061 aluminum alloy, the Nova frame handles high-speeds, precise slides, and jumps with ease.

Unmatched TRINITY mounting for efficient power transfer
There’s nothing like the famous TRINITY mounting system. The power triangle of the patented TRINITY 3-point mounting system provides unmatched power transfer and absorbs vibrations which helps give you a smooth ride on a wide range of surfaces - from rough cement to smooth concrete. The 3-points of contact with the boot brings wheels as close to your foot as possible, further improving balance, stability and control.

Nova 260/3x110 – the perfect urban frame
The compact 260mm frame length provides a perfect combination of agility, control, and speed, allowing you to glide effortlessly during your urban skating adventures. Equipped with 3x110mm wheels, the Nova Frame delivers incredible speed, enabling you to conquer long distances and reach your maximum potential. The larger wheel size guarantees a smoother ride, enhanced energy transfer, and improved momentum, so you can effortlessly rolling through the streets and dominate the urban environment.

Check out the wide range of sizes and setups of Nova frames to find your perfect urban frame.

 

 

Article-Number: 904646