GörkorcsolyaSín / Sín szettUrban / Freeskate

Powerslide Trinity Urban Elite Casted AL white 4x90mm görkorcsolya sín

A Powerslide egy felső kategóriás, kifejezetten görkorcsolya gyártással és fejlesztéssel foglalkozó cég. Többek közt kezdő, középhaladó és profi szinten görkorcsolyázók számára is készít megfelelő minőségű és szerkezetű görkorcsolyát. Természetesen ezekhez a görkorcsolyákhoz a cég alkatrészeket is gyárt, amik variálhatók, és külön is megrendelhetők. Többek közt kerekeket, görkorcsolya síneket, csapágyakat, csatokat, és sok más apróbb alkatrészeket, amik idővel elhasználódás miatt, vagy a görkorcsolya felfejlesztése végett szükségesek lehetnek.
További információ...
Még több Powerslide termék
Még több hasonló termék
19.900 Ft

15.900 Ft

Mennyiség (1 pár):

Elérhetőség Állapot Ár
Powerslide Trinity Urban Elite Casted AL white 4x90mm görkorcsolya sín Rendelhető (7-14 nap) 15.900 Ft Kosárba tesz
Sín Powerslide Trinity - öntött alumínium
Anyaga 6063 Alumínium
Maximális kerékméret 90mm
Sín hossz 274mm

A Powerslide Trinity Elite görkorcsolya sínek a legmagasabb minőségű öntött alumíniumból készülnek, és kialakításuknál szem előtt tartották a lehető legalacsonyabb súlypont elérését.

Ezt a súlypontcsökkenést, és az extra oldal irányú stabilitást a 3 pontos rögzítési módnak köszönhetően érik el.

Az egyoldalról szerelhető tengely rendszer lehetővé teszi a gyors, és egyszerű kerék karbantartást.

A Trinity Elite sín kialakítása is tartalmazza a már jól ismert X-slot rögzítő rendszert. Ez a rendszer teszi lehetővé a sín helyzetének testre szabását. Ezáltal a sín előre hátra is és oldal irányba is elmozdítható a görkorcsolyán, így egyénre szabható a korcsolya súlypontja.

Ez a Tinity sín is, ahogy az összes többi változata is, teljesen kompatibilis a Trinity rendszerrel felszerelt korcsolyákkal. Ezáltal, egy Powerslide Trinity rögzítő rendszerrel rendelkező görkorcsolya, költséghatékonyan átalakítható a későbbiekben más típusú és felhasználású görkivá. Lehet az terep görkorcsolya, fitnesz görkorcsolya, urban vagy freeskate görkori, de akár jégkorcsolya is.

 

Article-Number: 520082