GörkorcsolyaSín / Sín szett / Quad plateUrban / Freeskate / Powerblading

Powerslide Trinity Urban Elite Casted MG 3x100mm black 231mm görkorcsolya sín

A Powerslide egy felső kategóriás, kifejezetten görkorcsolya gyártással és fejlesztéssel foglalkozó cég. Többek közt kezdő, középhaladó és...
További információ...
Még több Powerslide termék
Még több hasonló termék
36.000 Ft

26.900 Ft

Mennyiség (1 pár):



39.990.Ft.- felett szállítási költség jóváírása!

Ingyenes termékcsere lehetőség

Elérhetőség Állapot Ár
Powerslide Trinity Urban Elite Casted MG 3x100mm black 231mm görkorcsolya sín Rendelhető (7-14 nap) 26.900 Ft Kosárba tesz
Sín Powerslide Trinity Elite casted - alumínium magnézium ötvözet
Anyaga 60B Magnézium
Maximális kerékméret 100mm
Sín hossz 231mm

A Powerslide egy felső kategóriás, kifejezetten görkorcsolya gyártással és fejlesztéssel foglalkozó cég. Többek közt kezdő, középhaladó és profi szinten görkorcsolyázók számára is készít megfelelő minőségű és szerkezetű görkorcsolyát. Természetesen ezekhez a görkorcsolyákhoz a cég alkatrészeket is gyárt, amik variálhatók, és külön is megrendelhetők. Többek közt kerekeket, görkorcsolya síneket, csapágyakat, csatokat, és sok más apróbb alkatrészeket, amik idővel elhasználódás miatt, vagy a görkorcsolya felfejlesztése végett szükségesek lehetnek.



A Powerslide Trinity Elite MG görkorcsolya sínek a legmagasabb minőségű öntött alumínium/magnézium ötvözetből készülnek, és kialakításuknál szem előtt tartották a lehető legalacsonyabb súlypont elérését.

Ezt a súlypontcsökkenést, és az extra oldal irányú stabilitást a 3 pontos rögzítési módnak köszönhetően érik el.

Az egyoldalról szerelhető tengely rendszer lehetővé teszi a gyors, és egyszerű kerék karbantartást.

A Trinity Elite sín kialakítása is tartalmazza a már jól ismert X-slot rögzítő rendszert. Ez a rendszer teszi lehetővé a sín helyzetének testre szabását. Ezáltal a sín előre hátra is és oldal irányba is elmozdítható a görkorcsolyán, így egyénre szabható a korcsolya súlypontja.

Ez a Tinity sín is, ahogy az összes többi változata is, teljesen kompatibilis a Trinity rendszerrel felszerelt korcsolyákkal. Ezáltal, egy Powerslide Trinity rögzítő rendszerrel rendelkező görkorcsolya, költséghatékonyan átalakítható a későbbiekben más típusú és felhasználású görkivá. Lehet az terep görkorcsolya, fitnesz görkorcsolya, urban vagy freeskate görkori, de akár jégkorcsolya is.

 

Article-Number:520023