GörkorcsolyaCsapágyTitánium (608)

Wicked precision titánium csapágy 16db

A Wicked márkát a Német Powerslide cég hívta életre 2015-ben. Céljuk az volt, hogy minden ami a csapágyakról és a hozzájuk tartozó szerelésekről szól, azt egy erős és minőségi termékcsaládban fogják össze.

Így születtek meg a Wicked precíziós csapágyak a teljes skálán az ABEC szériától az ILQ szérián át a különböző különlegességekig, mint a kerámia, a svájci az SKF vagy a Koyo típusokig. Ezzel egy időben jöttek létre az eddigi legpraktikusabb kézi szerszámok amik sport specifikusan lettek kialakítva, így bármelyik gördülő sportot űző ember megtalálja a számára megfelelőt, legyen az görkorcsolyás gördeszkás rolleres vagy quad görkorcsolyás.
További információ...
Még több Wicked termék
Még több hasonló termék

35.900 Ft

Mennyiség (16 darab):29.990.Ft.- felett ingyenes szállítás

Ingyenes termékcsere lehetőség

Elérhetőség Állapot Ár
Wicked precision titánium csapágy 16db Rendelhető (7-14 nap) 35.900 Ft Kosárba tesz
Csapágy precizitás ABEC 9
Csapágy szabvány méret 608 ZZ
Porvédő Fém, leszedhető

A csapágy titánium ötvözetből készült, így az erőssége messze meghaladja egy átlagos csapágyét. Precizitás szempontjából egy ABEC-9 csapágynak felel meg.

 

A mi javaslatunk, hogy csapágy, vagy kerék vásárlás esetén mindenképpen érdemes előbb a fogyasztói visszajelzéseink alapján tájékozódni.

Természetesen a megfelelő kerék és csapágy összeállításban / választásban, a több mint 20 éves tapasztalatunknak köszönhetően, mi is tudunk megfelelő tanácsokat adni.


Jellemzők:

Márka: WCD (Wicked)

Szabvány méret: 608 Standard

Anyaga: Titánium ötvözet

Kenése: High Temp Oil

Golyók száma 8Article-Number: 310094