GörkorcsolyaKerékAggressive

Ground Control black/gold 72mm/90A kerék

A Ground Controll ezeket a kerekeket elsősorban intenzívebb felhasználásra fejlesztette ki mint például a powerblading vonal ahol a kerekek rugalmassága, kopásállósága és strapabírósága a legfontosabb, hisz ezekkel a görkorcsolyákkal sokat farolnak, ugrálnak az emberek.
De a kerék olyan jól sikerült, hogy sokkal nagyobb körben terjedt el mint azt eredetileg gondolták volna.
További információ...
Még több Ground Control termék
Még több hasonló termék

10.900 Ft

Mennyiség (4 darab):

Elérhetőség Állapot Ár
Ground Control black/gold 72mm/90A kerék Rendelhető (7-14 nap) 10.900 Ft Kosárba tesz
Kerékméret 72mm
Kerék keménység 90A
Felhasználói csoport Aggressive
Felhasználói csoport Powerblading

A Ground Control a nagy sikereket elért aggressive görkoris sínek gyártása mellett a kerékgyártásban is hamar jó hírnevet szerzett. Olyan kerekeket fejlesztettek ki, amelyek tökéletesen egészítik ki az általuk gyártott síneket. A kerekek az Egyesült Államokban készült liszenszek alapján készülnek, rendkívül rugalmas PU-ból. A kerekek igen gyorsak, jó tapadással rendelkeznek és tartósabbak az átlag kerekeknél. Éppen ezért nem csak az aggressive görkorisok használják ezeket a kerekeket, hanem sok más görkorcsolya stíluson belül is sokan ezzel gurulnak.

A termékeik közt megtalálhatóak kisebb méretű típusok, az aggressive görkorcsolyákhoz, illetve a nagyobb átmérővel rendelkező fajták freeskatekhez, powerblading görkorikhoz, vagy akár sima fitnesz görkorcsolyákhoz és görhokihoz is használhatóak.

Csapágyazásuk a megszokott 608 szabványcsapággyal lehetséges.