Bauer Supreme S170 Youth black hoki kesztyű

A BAUER márka a hokivilág egyik legismertebb jégkorong felszerelések tervezője, fejlesztője, forgalmazója és gyártója egyben. A céget 1927-ben Kitchenerben, Ontario-ban alapította meg a Bauer család, a Western Shoe Company tulajdonosaiként . A Bauer fejlesztette ki az első olyan hokikorcsolyát amelyiknél a cipő és a penge már egybeépült. Ez a fejlesztés örökre megváltoztatta a jégkorongozás világát. Azóta a Bauer folyamatosan továbbfejlesztette az iparág legkeresettebb termékeit, a korcsolyákat, védőfelszereléseket, hokiütőket és a sok kiegészítő termékeket. Így fokozatosan született meg a Bauer család három fő termékvonala - a Supreme, a Vapor és a Nexus.
További információ...
Még több BAUER termék
Még több hasonló termék
14.900 Ft

13.900 Ft

Mennyiség (1 pár):

Méret:


Elérhetőség Állapot Ár
9" (3-6 nap) Rendelhető 13.900 Ft Kosárba tesz
Külső bevonat Megerősített, vágás álló Nylon
Szivacsozás Kettős sűrűségű habszivacs
Csukló és kézhát védelem Szivacs+műanyag
Hüvelykujj védelem 2 részes, szivacs+műanyag
Ujjak védelme 2 részes, szivacs+műanyag
Tenyér rész Szellőzős, kopásálló nylon háló
Bélés Sanitized® szagmentes, nedvességelvezető, hidrofób mikroszálas anyag

A Supreme S170 kesztyű azoknak akik szeretik a szűk illeszkedést de nem mondanak le azért a nagyobb csukló mozgás szabadságáról sem. Természetesen ez, a már rég nem belépő szintű kategória, egy csúcsszintű védelmet, és precíz ütőfogást tesz lehetővé, mindamellett még kedvező áron.

Kettős sűrűségű habszivacs párnái a nagyobb védelem érdekében egy vékony PE műanyag réteggel vannak megerősítve. Két részből álló hüvelykujj  védője tökéletes ütőkezelést tesz lehetővé. Természetesen a többi ujj védője is két részes.

A kesztyű kívülről egy megerősített, vágásálló nylonnal van bevonva. Tenyér része egy speciális szellőzős, kopásálló nylon hálóból készült.

A kesztyű bélése már az Sanitized® anyagból készült, ami különösen nedvszívó, gyorsan szárad, szagmentes és nagyon puha.

A Sanitized® technológia közvetlenül a gyártási folyamat során a bélésbe integrálódik, így a kesztyű élettartama alatt optimális hatékonyság érhető el.