GörkorcsolyaKerékKétsoros / Quad

Juice Ritas Dual Density white/purple 60mm/97A görkorcsolya kerék

Ezek a keréktípusok sokban hasonlítanak a gördeszkákon használt kerekekhez. Míg ezeknek a kerekeknek a nagy része használható gördeszkákon is, addig nem minden gördeszka kerék illeszkedik rá egy quad görkorcsolyára. A Quad, vagy páthuzamos görkorcsolyákra a kis felfüggesztés miatt legtöbbször csak a nem besüllyesztett kerekeket lehet felszerelni. Tulajdonságukat tekintve ezek a kerekek egy szélesebb futófelülettel rendelkeznek. Ez biztosítja a stabil úttartást, és adja meg annak a lehetőségét, hogy a görkorcsolyával a jégkorongból ismert hokifékhez hasonló megállást elsajátíthassuk. Természetesen ezek a kerekek is többféle méretben, keménységben és minőségben készülnek. Érdemes vásárlás előtt átgondolni a felhasználási célt, és annak megfelelően választani a kereket. Mindegyik típusnak megvan a maga előnye a fordulékonyság, a tapadás, a sebesség, vagy az ár/érték arány szempontokat nézve.
További információ...
Még több Juice termék
Még több hasonló termék
14.900 Ft

11.900 Ft

Mennyiség (4 darab):

Elérhetőség Állapot Ár
Juice Ritas Dual Density white/purple 60mm/97A görkorcsolya kerék Rendelhető (7-14 nap) 11.900 Ft Kosárba tesz
Kerékméret 60mm
Kerék keménység 97A
Felhasználási terület Park
Felhasználási terület Street

A Juice márka, kifejezetten minőségi quad típusú görkorcsolya kerekek gyártásával foglalkozik.

Juice Ritas Dual Density 60mm/97A kereket főleg a skateparkos korcsolyázók számára tervezték és alakították ki, de természetesen a sima utcai közlekedésnél is megállja a helyét.

A saját Dual Pour® technológia biztosítja a kellő tapadást, gurulást és sebességet amikor arra szükség van a manőverek alkalmával.

Keménységéből adódóan előnyös lehet azok számára, akik még csak gyakorolják a "hoki" féket a quad görkorcsolyájukkal.

 

Méret: 60mm
Keménység: 97A Dual Density