Jégkorcsolya2 élű jégkorcsolyaÁllítható

Powerslide Rutscherla black jégkorcsolya

A Powerslide egy felső kategóriás, kifejezetten görkorcsolya és jégkorcsolya gyártással és fejlesztéssel foglalkozó cég. Többek közt kezdő és középhaladó felnőttek vagy gyerekek számára is készít megfelelő minőségű és szerkezetű rekreációs jégkorcsolyát. Ez a kategória...
További információ...
Még több Powerslide termék
Még több hasonló termék

10.900 Ft

Mennyiség (1 pár):

Méret:
39.990.Ft.- felett szállítási költség jóváírása!

Ingyenes termékcsere lehetőség

Elérhetőség Állapot Ár
24-31 Rendelhető (7-14 nap) 10.900 Ft Kosárba tesz

Kisgyermekek számára készített, cipőre csatolható erős alumínium korcsolya. Egy pánt rögzíti a cipő orrát a korcsolya talpához, egy másik pedig a sarkat fogja be a korcsolya sarok részébe, biztonságos helyen tartva azt.

A korcsolya a talpa alatt elhelyezkedő csavaróval, pontosan a cipő méretére állítható.

A Powerslide egy felső kategóriás, kifejezetten görkorcsolya és jégkorcsolya gyártással és fejlesztéssel foglalkozó cég. Többek közt kezdő és középhaladó felnőttek vagy gyerekek számára is készít megfelelő minőségű és szerkezetű rekreációs jégkorcsolyát. Ez a kategória, első sorban azoknak ajánlott akik még most kezdik elsajátítani a jégkorcsolyázást. Jó tudni, hogy sokszor jobb választás egy alap belépő kategória egy minőségi jégkorcsolya gyártótól inkább, mint sem egy hangzatos felszereltségű de nem épp főként görkorcsolyák gyártásával foglalkozó cég márkájából, amivel később alkatrészproblémák lehetnek, vagy gyors elhasználódás következhet be. Egy minőségi jégkorcsolyának megfelelő szármagassága van annak érdekében, hogy jól tartsa a bokát, ami főleg kezdőknél fontos. 

 

A Powerslide Rutscherla széria úgy lett megtervezve, ellentétben az átlagos 2-élű korcsolyákkal, hogy egy szélesebb cipő vagy csizma orra is pontosan tudjon illeszkedni korcsolya talpához. Az átlagos 2-élű korcsolyáknak a pántkivezetése felül történik, így az kicsit eltolhatja egy szélesebb talpú cipő orrát felfelé. Míg a Rutscherláknál az orrnál a pánt oldalt került kivezetésre, így a szélesebb cipő vagy bakancs is jobban illeszkedik bele.

Ez a típus elsősorban a kisgyermekek jéggel való megbarátkozására szolgál, és arra hogy ő is részt tudjon venni a családi jeges programokon. Itt az első lépések elsajátítása, a jég megszerettetése az elsődleges cél. Majd ha ezt már megszokta, akkor érdemes egy rendes, egy élű jégkorcsolyára váltani.

A korcsolya élezést nem igényel.

 

Article-Number: 902180