GörkorcsolyaGyorsasági görkorcsolyaMaraton / Powerskate

K2 Radical 100/110 maratoni görkorcsolya

K2 felnőtt fitnesz/rekreációs görkorcsolya kezdőknek, közép haladóknak. Ez a belépő kategória, elsősorban azoknak ajánlott akik még most kezdik elsajátítani a görkorcsolyázást, vagy akik egy nem túl drága de minőségi görkorcsolyát szeretnének maguknak. Sokszor jobb választás egy ilyen alap belépő kategória egy minőségi görkorcsolya gyártótól, mint sem egy hangzatos felszereltségű, de nem épp főként görkorcsolyák gyártásával foglalkozó márkából.
További információ...
Még több K2 termék
Még több hasonló termék
119.900 Ft

79.900 Ft

Mennyiség (1 pár):

Méret:


Elérhetőség Állapot Ár
42 79.900 Ft Kosárba tesz
Cipő felépítése K2 Softboot ™
Fűzési rendszer Tradicionális + Tépőzár + Csat
Sín K2 öntött alumínium
Kerék márka K2
Kerékméret 2 x 100mm (elől) - 2 x 110mm (hátul)
Kerék keménység 85A
Csapágy Twincam
Csapágy precizitás ILQ 9 Classic Plus
Fék Van és leszerelhető
Felhasználói csoport Maraton

K2 Radical 100/110 maratoni görkorcsolya egy profi maratoni modell elől 2x100mm hátul 2x110mm kerekekkel, precízen öntött, ötvözött alumínium keréksínnel és egy felső kategóriás Twincam ILQ 9 Classic Plus csapágy szettel rendelkezik.

A nagy kerekek teszik nagyon gyorssá a görkorcsolyát, ami főleg azoknak előnyös, akik hosszabb távon, bicikliutakon, vagy városon kívüli hosszú utakon szeretnek görkorcsolyázni.


Cipője a K2 által még több évvel ezelőtt elsőként kifejlesztett Softboot technológiára épül. Ez a cipő szerkezet kialakítás tette verhetetlenné kényelemben a K2-t világszerte.


A cipő főbb tulajdonságai, ami a hosszútávú fájdalommentes görkorcsolyázás élményét biztosítja: A láb anatómiai vonalait követő puha lábra formálódó belső formamegtartó szivacsozás, a megfelelő szármagasság a jó bokatartás érdekében, és az Achilles szalaghoz illeszkedő bokatartó szivacs a korcsolya sarkainál.

A 3 pontos lábrögzítési rendszer, alul egy hagyományos fűzővel kezdődik, ami a finom állítást teszi lehetővé a lábformához. Középen egy gyorskorcsolya csatos, úgy nevezett powerstrap található, ami a helyén tartja a lábat mozgás közben, és nem engedi előre hátra csúszkálni. Majd végül legfelül egy erős tépőzár, ami a bokát befogja a váz szerkezetbe a stabil tartás érdekében.


Nagy előnye még a K2 márkának, hogy a hazai képviselet teljes alkatrészellátást, tanácsadást, és háttérszervizt biztosít a görkorcsolyákhoz a budapesti vagy a szegedi boltjaikban.