JégkorcsolyaGyerek állítható jégkorcsolyaLány

Powerslide Phuzion 3 grey/white/blue jégkorcsolya

A Powerslide egy felső kategóriás, kifejezetten görkorcsolya és jégkorcsolya gyártással és fejlesztéssel foglalkozó cég. Többek közt kezdő és középhaladó felnőttek vagy gyerekek számára is készít megfelelő minőségű és szerkezetű rekreációs jégkorcsolyát. Ez a kategória, első sorban azoknak ajánlott akik még most kezdik elsajátítani a jégkorcsolyázást. Jó tudni, hogy sokszor jobb választás egy alap belépő kategória egy minőségi jégkorcsolya gyártótól inkább, mint sem egy hangzatos felszereltségű de nem épp főként görkorcsolyák gyártásával foglalkozó cég márkájából. (pl Fila, Dechatlon stb.) amivel később alkatrészproblémák lehetnek, vagy gyors elhasználódás következhet be. Egy minőségi jégkorcsolyának megfelelő szármagassága van annak érdekében, hogy jól tartsa a bokát, ami főleg kezdőknél fontos.
További információ...
Még több Powerslide termék
Még több hasonló termék
24.900 Ft

17.900 Ft

Mennyiség (1 pár):

Méret:


Elérhetőség Állapot Ár
29-32 Rendelhető (7-14 nap) 17.900 Ft Kosárba tesz
Bélés Integrált kettős sűrűségű habszivacs
Cipő felépítése Powerslide Phuzion softboot + üvegszál erősítéses composit keret
Fűzési rendszer Tradicionális + Tépőzár + Csat
Penge Rozsdamentes acél penge

A Powerslide Phuzion jégkorcsolya egy alap modell gyerekek részére. Megerősített műanyag szárra különösen nagy terhelést is kibír, ezért ideális tanulásra, vagy olyan korcsolyázoknak, akik más jégkorcsolyákban nem tudnak egyenesen állni, mert szétcsúszik oldalra a lábuk.
A cipő főbb tulajdonságai, ami a hosszútávú fájdalommentes jégkorcsolyázás élményét biztosítja, a láb anatómiai vonalait követő puha lábra formálódó belső formamegtartó szivacsozás. A megfelelő szármagasság a jó bokatartás érdekében. És az Achilles szalaghoz beilleszkedő bokatartók a korcsolya sarkainál. Illetve a gyerek jégkorcsolyáknál a cipő állíthatósága, ami ennél a modellnél 4 számot ölel át. Méret tartományok: 29-32, 


A 3 pontos láb rögzítési rendszer, alul egy tradicionális fűzőrendszerrel kezdődik , ami a finom állítást teszi lehetővé a lábformához. Középen egy tépőzáras, úgy nevezett powerstrap található, ami a helyén tartja a lábat mozgás közben, és nem engedi előre hátra csúszkálni. Majd végül legfelül egy erős csat, ami a bokát befogja a váz szerkezetbe a stabil tartás érdekében.

Nagy előnye még a Powerslide márkának, hogy a hazai képviselet teljes alkatrészellátást, tanácsadást, és háttérszervizt biztosít a jégkorcsolyákhoz a budapesti vagy a szegedi boltjaikban.