GörkorcsolyaSín / Sín szettUrban / Freeskate / Powerblading

Powerslide Trinity Pro Katana rockered 4x80mm

A Powerslide egy felső kategóriás, kifejezetten görkorcsolya gyártással és fejlesztéssel foglalkozó cég. Többek közt kezdő, középhaladó és profi szinten görkorcsolyázók számára is készít megfelelő minőségű és szerkezetű görkorcsolyát.

Természetesen ezekhez a görkorcsolyákhoz a cég alkatrészeket is gyárt, amik variálhatók, és külön is megrendelhetők. Többek közt kerekeket, görkorcsolya síneket, csapágyakat, csatokat, és sok más apróbb alkatrészeket, amik idővel elhasználódás miatt, vagy a görkorcsolya felfejlesztése végett szükségesek lehetnek.
További információ...
Még több Powerslide termék
Még több hasonló termék
49.900 Ft

39.900 Ft

Mennyiség (1 pár):kosar_ikon.jpg 29.990.Ft.- felett ingyenes szállítás

meretcsere_ikon.jpg Ingyenes termékcsere lehetőség

Elérhetőség Állapot Ár
Powerslide Trinity Pro Katana rockered 4x80mm Rendelhető (7-14 nap) 39.900 Ft Kosárba tesz
Anyaga 7005 Aircraft T6 Alumínium
Sín hossz 243mm
Sín rögzítése Trinity rendszer
Maximális kerékméret 80mm

A Trinity sín koncepciót a Powerslide mérnökei fejlesztették ki pár évvel ezelőtt. A forradalmi, három pontos rögzítésével, teljesen egyedülálló a görkorcsolyák világában.  A sín elejére két "szárny" került két felfogatási ponttal, ami létrehozza azt a háromszög formát ami tökéletesen stabilan tartja a görkorcsolyát, érje azt bármekkora erőhatás bármely irányból. A sín ezáltal egyből reagál a láb minden mozdulatára.

Az első két rögzítési pont nem csak a jóval nagyobb stabilitást tette lehetővé.

Azáltal, hogy a talpcsavar már nem középen, hanem a sín két szélén helyezkedik el, azt is elérték a fejlesztők, hogy a görkorcsolya súlypontja a lehető legalacsonyabbra kerüljön.A kerekek besüllyeszthetőek lettek magába a cipőbe. Ez még jobban növelte a stabilitást is, és lehetővé tette a nagyobb kerekek használatát, kiküszöbölve a túl magasra kerülő súlypontot.  Így valóban már csak pár milliméterre vannak a kerekek a talpunktól.

Azoknak ajánljuk ezt a sínt, akik egy kompromisszumok nélküli sínt szeretnének. Ami stabil, aminek maximálisan alacsonyan van a súlypontja. Azoknak akik nem szeretnének lemondani a nagyobb kerekek adta előnyökről, mint például a nagyobb sebesség, vagy az egyenetlen, rossz minőségű utakon való kényelmes haladás.

Trinity sín előnyei:

- maximális stabilitás

- maximális fordulékonyság

- egyből reagál a láb mozdulataira

- maximális irányíthatóság

- hajtási energia teljes átadása

- vibráció elnyelése

- maximális súlypont csökkentés

A Powerslide Trinity Pro Katana rocker 243mm 4x80 mm az igazán vérbeli profiknak való 4 kerekes freestyle sín. Ez a típus már állítható kerekekkel rendelkezik. A középső két kerék lejjebb helyezhető, és az így létrejött "banán" forma teszi verhetetlenné a fordulékonyságban. Ez a kialakítás első sorban freestyle slalomosok körében elterjedt. De természetesen azoknak is ajánljuk akiknek a görkorcsolya fordulékonysága a fő szempont. A sín hagyományos flat elrendezéssel is használható.

A sín 7005 repülőgép alumíniumból, kétszeresen extrudált öntéssel, és T6 hőkezeléssel, majd extra CNC megmunkálással készül. Ez az alumínium típus több cinket tartalmaz, aminek nagyobb a szakítószilárdsága, és így erősebb mint a 6000-es sorozatú alumíniumok.

Plusz merevítések az alsó részeket az extra stabilitásért és merevségért.

Kompatibilis mindegyik Trinity cipővel.

Egy oldalról szerelhető 8mm M7 tengellyel rendelkezik.

 

További infó a Trinity koncepcióról itt.

  

 

 

Article-Number: 520068