GörkorcsolyaTáskaUBC

Powerslide UBC Phone Pocket táska

A Powerslide, egy kifejezetten görkorcsolya és gördeszka gyártó és fejlesztő Német cég. Profiljukból adódóan, nem csak komplett minőségi görkorcsolyákat és gördeszkákat gyártanak, hanem a hozzájuk tartozó kisebb-nagyobb praktikus kiegészítőket is, mint például táskák, ruházat, szerszámok stb. Az eltelt évek alatt összeszedett tapasztalataikat évről évre felhasználják a legújabb fejlesztéseikbe, és a soron következő termékeikbe. Sokféle típusú és méretű táskákat gyártanak a praktikus felhasználásuktól függően, görkorcsolyázáshoz, a korcsolya hordásához vagy tárolásához.
További információ...
Még több Powerslide termék
Még több hasonló termék
3.900 Ft

3.500 Ft

Mennyiség (1 darab):

Elérhetőség Állapot Ár
Powerslide UBC Phone Pocket táska Rendelhető (7-14 nap) 3.500 Ft Kosárba tesz
Anyaga 900D/Pu reverse, 600D melange
Bélés 210D, 100% polyester
Méret 20cm x 11cm

Az UBC rendszer egy a Powerslide által kifejlesztett forradalmian új táska koncepció.

 Az UBC lényege, hogy egy magas minőségű alapanyagokból készült hátizsákhoz vagy utazó gurulós táskához integrált csatok segítségével hozzá lehet kapcsolni különböző specializált tároló egységeket (szerszámtartó táska, sisak vagy cipő tartó, csere kerék tartó, telefontartónapkollektoros telefontöltőtornazsák, stb.). Ezeket a táskákat pár mozdulattal bármikor le lehet csatolni, és önálló táskaként is lehet használni. 

Az UBC Phone Pocket egy kisebb ürtartalmú önálló rekesz melyben védett helyen elfér egy telefon , pénz és egyéb fontos iratok. Külső borítása prémium vízálló anyagból készült. Felszerelhető az UBC táskák vállpántjára is.
 

Az UBC Phone Pocket a következő termékekre rögzíthető:

- UBC Commuter hátizsák
- UBC Road Runner hátizsák
- UBC Transit Bag gurulós táska
- UBC Expedition Bag gurulós táska
- UBC Carry Strap vállpánt

 

Cikkszám: 907075