GörkorcsolyaKerékGörhoki

Prime Maximus CPP clear red 100mm/72A görkorcsolya kerék

Ahogy a nevük is mutatja a görhoki kerekek első sorban görhoki edzésekre versenyekre lettek kifejlesztve.
Rádiusz profiljuk legtöbb esetben full rádiusz, ami a tapadást a sebességet és a fordulékonyságot befolyásolja.
"Küllőzésük" egy tömör, erősített merevítésekkel ellátott erős műanyag belső mag. Ezt vulkanizálják össze egy speciális eljárással a külső gumival.
Ezek a tulajdonságok és a magas minőségű poliuretán és gumi ötvözetek teszik rugalmassá kopásállóvá és nagyon strapabíróvá ezeket a kerekeket.
További információ...
Még több Prime termék
Még több hasonló termék
23.900 Ft

12.900 Ft

Mennyiség (3 darab):

Elérhetőség Állapot Ár
Prime Maximus CPP clear red 100mm/72A görkorcsolya kerék Rendelhető (7-14 nap) 12.900 Ft Kosárba tesz
Kerékméret 100mm
Kerék keménység 72A
Felhasználói csoport Görhoki

A Powerslide cég Európában a legnagyobb görkorcsolya gyártóvá nőtte ki magát az utóbbi több mint 20 évben. Természetesen az általuk gyártott minőségi görkorcsolyákat valóban jó minőségű kerekekkel szerették volna felszerelni. Ezért már pár év után nem más kerékgyártó cégektől vásárolták meg ezeket a kerekeket, hanem saját fejlesztésbe kezdtek. Mára pedig már a kerék gyártásban is világvezető elismert gyártó lett.
Nincs ez másképp a görhoki vonaluknál sem.

A PR1ME sorozat a Powerslide-nak a legújabb generációs görhokisoknak készült kerék széria. Kerekei közt kétféle keréktípus létezik felhasználásukat tekintve.

Az egyik csoport a beltéri kerekek amik kifejezetten puhák: 72A, 74A és 76A között váltakoznak. Ezeket elsősorban beltéri fedett helyen lévő, speciális talajú görhoki pályán használják. Ezek a kerekek puhaságukból adódóan extrém nagy tapadást érnek el, ami a kanyarváltásoknál, fordulásoknál jelent nagy előnyt. Sajnos ezek a kerekek kültéren nagyon gyorsan kopnak, ezért oda kifejlesztették a kültéri kerekeket, amiknek keménysége már megfelel az aszfalton való terhelésnek. Ezek keményebb kopásállóbb kerekek: 82A és 84A között.

Különlegességük és egyediségük a PR1ME Maximus kerekeknek, hogy gyártás során CPP (Central Pivot Point) technologiát használnak. Ennek lényege hogy a kerekeket 100%-osan szimmetrikusan öntik ki.

A kerekek az egyesült államokban készülnek.