GörkorcsolyaVédőfelszerelésTérdvédő

Ennui Shock Sleeve Pro Kevlar® Knee Gasket ütéselnyelő térdvédő

Az Ennui brand a Powerslide német görkorcsolya gördeszka gyártó prémium kategóriás védőfelszerelés vonala. A cég a profi sportolókra fókuszál elsősorban, de azoknak is jó választás lehet akik egy minőségibb, tartósabb védőt keresnek. Termékeiket élsportolók tesztelik és tervezik. Anyaghasználatban tervezésben azt tartják szem előtt, hogy...
További információ...
Még több Ennui termék
Még több hasonló termék
28.900 Ft

25.900 Ft

Mennyiség (1 pár):

Méret:


Elérhetőség Állapot Ár
XXS/XS Jelenleg nem kapható 25.900 Ft
S/M Jelenleg nem kapható 25.900 Ft
L/XL Jelenleg nem kapható 25.900 Ft

Az Ennui brand a Powerslide német görkorcsolya gördeszka gyártó prémium kategóriás védőfelszerelés vonala. A cég a profi sportolókra fókuszál elsősorban, de azoknak is jó választás lehet akik egy minőségibb, tartósabb védőt keresnek. Termékeiket élsportolók tesztelik és tervezik. Anyaghasználatban tervezésben azt tartják szem előtt, hogy ezeket az eszközöket profi sportolók fogják használni napi szinten a gyakorlásaikhoz és a versenyeken. A védőkön erősítések, és a kényelmet szolgáló fejlesztések vannak. Illetve termékeik nagy részébe technikai anyagokat használnak, mint például az izzadság elvezetése, a jó szellőzés, a könnyű súly érdekében. Védők mellett sok más kiegészítővel is foglalkoznak, mint például ruházattal is, polók sapkák stb.
 

Ennui Shock Sleeve Pro Kevlar® ütéselnyelő térdvédő a legnagyobb mozgásszabadságot biztosító védő a piacon. Kiváló választás azoknak akik a ruhájuk alatt rejtve szeretnének egy valóban jól védő felszerelést.

Egyedisége abban rejlik hogy a védő egy méretes, és részekre tagolt a védőfelülete. Ez azért nagy előny, mert így a legtöbb lábmérethez jól igazodik, és nem korlátozza a mozgást a sportolás során.

Kényelmét egy nagyon rugalmas, 4 rögzítési zónás kötött pamut anyagnak köszönheti. Így szinte egészen a kis mérettől a nagyobb méretekig felilleszkedik a lábra.  

A kényelem mellett az anyag légáteresztő és izzadságelvezető is egyben.

A belső, kettős sűrűségű ütéselnyelő MYFIT SPC habszivacsot, a pro verziónál egy több részre tagolt, anatómiailag formázott rugalmas, ütés és kopás álló Kevlar® és Cotton anyag fedi. Ez a belső szivacsozás és a külső borítás kombinációja kiváló ütéscsillapítást biztosít.

A kötött anyagon belül, beépített szilikon csíkok találhatóak. Ezek akadályozzák meg a térdvédő esés közbeni elcsúszását a helyéről.

 

Összességében az Ennui Shock Sleeve Pro egyedülálló konstrukciójának köszönhetően páratlan kényelmet, mozgásszabadságot biztosít a maximális védelem megtartása mellett, és az talán az egyetlen olyan védő ami eközben rejtve marad a ruházat alatt.

 

Ajánlott: Görkorcsolyázáshoz, Gördeszkához, Kerékpárhoz, Longboardozáshoz, Jégkorcsolyázáshoz, Roller Derbyhez, Robogózáshoz, Terepgörkorcsolyázáshoz.


 

Article-Number: 920096