GördeszkaLongboardVinyl

Volten Ice Clear pinky longboard

A Powerslide kifejezetten gördeszka és görkorcsolya, gyártó/fejlesztő Német cég a gördeszkák széles választékát gyártja már több mint 30 éve. Az eltelt évek alatt összeszedett tapasztalataikat mindig, évről évre felhasználják a legújabb fejlesztéseikbe, termékeikbe. Sokféle típusú és minőségű gördeszkát gyártanak egészen a kezdőktől a haladókon át a profi felhasználási szintig.

Ezeket a típusokat és márkákat foglalja egy családba a powerslide Woodpekker néven. Ebbe a brand-be tartoznak a Playlife, a Choke és a Volten márkák, amik különböző felhasználási igényeket elégítenek ki.

A Playlife a kezdőknek jelenthet egy nagyon jó ár/érték arányú lehetőséget. Azoknak, akik elvárnak egy alap minőséget, de nem szeretnének még az elején túl drága modellt, amire nincs még szükségük hisz még a tanuló fázisban vannak.

A Choke márka már nem csak a kezdőknek, hanem azoknak is nyújt alternatívát, akik hosszabb távra terveznek és rendszeresebben, akár napi szinten szeretnék használni a gördeszkájukat.

És végül a Volten széria pedig azoknak készült, akik szeretik a magas prémium minőséget mind az anyag használatban, mind pedig a technikai jellemzőkben. Azoknak, akik elvárják a legújabb fejlesztéseket a gördeszkájukon, és egy felsőkategóriás, minőségi sporteszközt szeretnének maguknak, amik a napi szintű használat során, a rendszeres gyakorlások alkalmával és a versenyeken is megállják a helyüket.
További információ...
Még több Volten termék
Még több hasonló termék
49.900 Ft

21.900 Ft

Mennyiség (1 darab):

Elérhetőség Állapot Ár
Volten Ice Clear pinky longboard Rendelhető (7-14 nap) 21.900 Ft Kosárba tesz

A Volten Ice clear pinky egy egyedi, teljesen átlátszó lappal rendelkező top mount típusú longboard. Lapja egy erős és rugalmas, speciális 120kg-ig tesztelt Acrylic plexiből készül. Felfüggesztése a lap aljára van rögzítve, így a nem túl mélyen fekvő gördeszka tökéletesen alkalmas utcai carving/cruising felhasználásra. Világítós LED-es kerekekkel felszerelve egy különleges látványt kapunk, ami leginkább az esti városi gurulások során ad egy teljesen új látványt és élményt a felhasználónak és az utca járókelőinek is.

Csapágyazása a megszokott 608 szabvány méretű csapágy, amiből már gyárilag a Wicked Precision csapágy gyártó cég ABEC 7 precizitású csapágya kerül bele.

Kerekei 70mm átmérőjűek és 51mm szélességűek, amik biztosítják a jó útfekvést, a sebesség maximális megtartását és a megfelelő tapadást a kanyarokban.