GördeszkaCruiser boardAluminium board

Volten Vanguard blue gördeszka

A Powerslide kifejezetten gördeszka és görkorcsolya gyártó/fejlesztő Német cég a gördeszkák széles választékát gyártja már több mint 30 éve. Az eltelt évek alatt összeszedett tapasztalataikat mindig, évről évre felhasználják a legújabb fejlesztéseikbe, termékeikbe. Sokféle típusú és minőségű gördeszkát gyártanak egészen a kezdőktől a haladókon át a profi felhasználási szintig.

Ezeket a típusokat és márkákat foglalja egy családba a powerslide Woodpekker néven. Ebbe a brand-be tartoznak a Playlife, a Choke és a Volten márkák, amik különböző felhasználási igényeket elégítenek ki.

A Playlife a kezdőknek jelenthet egy nagyon jó ár/érték arányú lehetőséget. Azoknak akik elvárnak egy alap minőséget de nem szeretnének még az elején túl drága modellt, amire nincs még szükségük hisz még a tanuló fázisban vannak.

A Choke márka már nem csak a kezdőknek, hanem azoknak is nyújt alternatívát akik hosszabb távra terveznek és rendszeresebben, akár napi szinten szeretnék használni a gördeszkájukat.

És végül a Volten széria pedig azoknak készült akik szeretik a magas prémium minőséget mind az anyag használatban, mind pedig a technikai jellemzőkben. Azoknak akik elvárják a legújabb fejlesztéseket a gördeszkájukon, és egy felső kategóriás minőségi sporteszközt szeretnének maguknak, amik a napi szintű használat során, a rendszeres gyakorlások alkalmával és a versenyeken is megállják a helyüket.
További információ...
Még több Volten termék
Még több hasonló termék
24.900 Ft

16.900 Ft

Mennyiség (1 darab):



39.990.Ft.- felett szállítási költség jóváírása!

Ingyenes termékcsere lehetőség

Elérhetőség Állapot Ár
Volten Vanguard blue gördeszka Rendelhető (4-10 nap) 16.900 Ft Kosárba tesz
Lap anyaga 6061 Alumínium
Lap mérete 57.65cm x 17.3cm (22.7" x 6.8")
Felfüggesztés 8.89cm (3.5") - Juicy Susi megerősített öntött alumínium
Gumipogácsa Jelly interlock
Kerék márka Volten MD SHR (More Durable Super High Rebound)
Kerékméret 60mm x 45mm
Kerék keménység 78A
Csapágy Wicked (WCD) precision
Csapágy precizitás ABEC 7
Felhasználási terület Cruising / Carving
Súlyhatár 100Kg

A Volten Vanguard blue, egy egyedi, alumínium lappal rendelkező cruiser board. Lapja kereszt merevitő rúddal elátott 6061 alumíniumból készül, hátsó hajlítással és dupla concave-al. A gördeszka, méreteinek és felszereltségének köszönhetően tökéletesen alkalmas utcai/városi felhasználásra.

Csapágyazása a megszokott 608 szabvány méretű csapágy, amiből már gyárilag a Wicked Precision csapágy gyártó cég ABEC 7 precizitású csapágya kerül bele.

A 60mm átmérőjű és 40mm szélességű, kopásálló, nagy és puha silicon gumi kerekei biztosítják a jó útfekvést, a rosszabb utakon való dinamikus gördülést, a sebesség maximális megtartását és a megfelelő tapadást a kanyarokban.