GörkorcsolyaAlkatrészTávtartó

Wicked precision spacer kit 8mm precíziós csapágy távtartó szett több méretben

A Wicked márkát a Német Powerslide cég hívta életre 2015-ben. Céljuk az volt, hogy minden ami a csapágyakról és a hozzájuk tartozó szerelésekről szól, azt egy erős és minőségi termékcsaládban fogják össze.

Így születtek meg a...
További információ...
Még több Wicked termék
Még több hasonló termék
27.900 Ft

20.900 Ft

Mennyiség (1 szett):



39.990.Ft.- felett szállítási költség jóváírása!

Ingyenes termékcsere lehetőség

Elérhetőség Állapot Ár
Wicked precision spacer kit 8mm precíziós csapágy távtartó szett több méretben Rendelhető (4-10 nap) 20.900 Ft Kosárba tesz
Anyaga 6061 T6 Alumínium

A Wicked márkát a Német Powerslide cég hívta életre 2015-ben. Céljuk az volt, hogy minden ami a csapágyakról és a hozzájuk tartozó szerelésekről szól, azt egy erős és minőségi termékcsaládban fogják össze.

Így születtek meg a Wicked precíziós csapágyak a teljes skálán az ABEC szériától az ILQ szériáig. És így jöttek létre az eddigi legpraktikusabb kézi szerszámok és kiegészítők, amik sport specifikusan lettek kialakítva, így bármelyik gördülő sportot űző ember megtalálja  a számára megfelelőt, legyen az görkorcsolyás gördeszkás rolleres vagy quad görkorcsolyás.

 

Sajnos a különböző gyártók, és gyártási folyamatok által a görkorcsolya kerekek illetve kerék sínek ha csak pár ezred milliméterrel is de eltérhetnek egymástól. ezért a tökéletes kerékforgás érdekében sokszor nem elég egy profin elkészített görkorcsolya sín, vagy egy profin legyártott kerék, mert ezekből az eltérésekből adódhat egy kis eltérés, így a szintén előre gyártott méretű távtartók nem minden esetben illeszkednek bele egy ilyen profi szerkezetbe.

Ennek kiküszöbölésére hozta létre a Wicked most ezeket a többféle mérettel rendelkező távtartókat.

Anyaga: 6061 Aluminum

Átmérő: 8mm

Szélesség: 09.90mm-től 10.35mm-ig




English:

Product Description

Introducing the WICKED Bearing Spacer Kit, the ultimate solution for maximizing the speed of your wheels. With 10 different sizes ranging from 9.90mm to 10.35mm, you'll have the perfect spacer for every occasion. The spacers are precision-engineered and laser printed for exceptional accuracy, ensuring a perfect fit and optimal performance. The distinctive colors of each size make it easy to identify the right spacer for the job, so you can quickly and easily get back to reaching maximum speeds. Invest in the WICKED Bearing Spacer Kit today and take your riding experience to the next level.

 

 

 

Article Number: 310100