GörkorcsolyaVédőfelszerelésBukósisakGyerek

Powerslide Kids Pro Girls White gyerek bukósisak

A Powerslide görkorcsolyák mellet a korcsolyasporthoz tartozó különböző védőket és sisakokat is gyárt. Ezekre is jellemző a Powerslide-tól megszokott magas minőség, és kényelem.
További információ...
Még több Powerslide termék
Még több hasonló termék
15.000 Ft

11.900 Ft

Mennyiség (1 darab):

Méret:




39.990.Ft.- felett szállítási költség jóváírása!

Ingyenes termékcsere lehetőség

Elérhetőség Állapot Ár
51-54cm Rendelhető (4-10 nap) 11.900 Ft Kosárba tesz
Construction/Felépítés Hard-Shell
Fit System/ Állíthatóság Powerslide tekerős rendszer
Ventilation/Szellőzés Passiv Channel

A POWERSLIDE Kids Pro egy tökéletes védelmet nyújtó sisak az aktív gyerekek számára.

Ez a típus egy nagyon jól a fejhez illeszkedő sisak, köszönhetően a belső állítható keretnek, amely egyszerűvé és gyorssá teszi a sisak méretének fejformához való beállítását
A könnyen rögzíthető alsó pánt csat pedig megkönnyíti a sisak gyors fel- és levételét.

A POWERSLIDE Kids Pro sisak formájának és kialakításának köszönhetően nagyon kényelmes és könnyű viselet. Teljesen légáteresztő a nagy szellőzőnyílásoknak köszönhetően, amelyek még a legmelegebb napokon is hűvösen tartják a fejet.

Kiváló minőségű EPS-sel és a merev külső burkolattal kiegészítve ez a megbízható sisak biztonságban tartja a gyerekek fejét mindenféle ütődésektől.

Ha valóban egy kiváló, profibb minőségű sisakot szeretne gyermekének egy német görkorcsolya gyártó márkától, akkor ez a sisak egy elég jó választás lehet.

 

A sisak megfelel a kerékpáros sisakokra vonatkozó európai biztonsági szabványnak.

 

Tulajdonságok:

- In-mold külső borítás

- Súly: 255g

- Anyaga High density EPS

- Szivacsozása Sealed EVA pads

 

 

 

English:

Product Description

The ultimate helmet for active kids who love action sports, the POWERSLIDE Kids Pro Girls White helmet gives your little ones everything they need for a safe, fun action sports experience. Kids grow quickly and the POWERSLIDE Kids Pro Girls White helmet makes it easy to ensure your children have a well-fitting helmet thanks to the head ring that makes adjusting the helmet’s size simple, and the easy clip buckle makes putting on and removing the helmet a cinch. The POWERSLIDE Kids Pro Girls White helmet is comfortable and lightweight, and breathable thanks to the large vents that keep your little ones cool even on the hottest days. Complete with high-quality EPS and a rigid outer shell, this reliable helmet keeps kids safe from shocks and impacts. If you’re hunting for a high-quality helmet designed specifically for kids who love inline skating, scooter riding, skateboarding, and other action sports - POWERSLIDE Kids Pro Girls White is the helmet you’ve been looking for. The helmet complies with the European safety standard for bicycle helmets.

 

 

 

 

 

Article-Number: 906021