GörkorcsolyaKerékFreeskate / Powerblading

Undercover King of Slides Bullet Radius 76mm/90A SHR görkorcsolya kerék

A Powerslide német görkorcsolya gyártó prémium kategóriás Undercover és Spinner kerekei azok a kerekek amiket mostanság már hívhatnánk, egy valóban univerzális kerékmárkának.

Eredetileg az Undercover márka...
További információ...
Még több Undercover termék
Még több hasonló termék

10.900 Ft

Mennyiség (4 darab):



39.990.Ft.- felett szállítási költség jóváírása!

Ingyenes termékcsere lehetőség

Elérhetőség Állapot Ár
Undercover King of Slides Bullet Radius 76mm/90A SHR görkorcsolya kerék Rendelhető (4-10 nap) 10.900 Ft Kosárba tesz
Kerékméret 76mm
Kerék keménység 90A
Radius Bullet

A Powerslide német görkorcsolya gyártó prémium kategóriás Undercover (és Spinner) kerekei azok a kerekek amiket mostanság már hívhatnánk, egy valóban univerzális kerékmárkának.


Eredetileg az Undercover márka kerekeit kisebb méretben kezdték el gyártani az agresszív görkorcsolyások számára. Kifejezetten az erős igénybevételre. De kiemelkedő kopásállóságuk, rugalmasságuk és erős belső "küllőzésük" olyan jól sikerült hogy egészen a fitnesz görkorcsolyásoktól a freeskateseken és szlalomosokon át, a görhoki korisokig szinte mindenki használja aki egy kicsit is komolyabban veszi igénybe a kerekeit.

Nagyon jól tűri az erős farolásokat. Kanyarokban a profiljának köszönhetően nem veszti el a tapadását. Nagyobb ugrások alkalmával pedig a belső csapágytartó persely tömörsége és merevítései által nem törik, nem reped be.

A 84A - 90A közötti keménység még pont az a határ ahol a tapadás még kiválóan megmarad és nem megy a sebesség és kopásállóság rovására. És alkalmassá teszi a farolások begyakorlására.

Ez tényleg az a kerék márka amit egyszer próbál ki az ember és ennél a modellnél marad.

 

English:

Product Description

Undercover King of Slides
Competition-level freestyle inline skating wheels
Slide and glide on the competition floor with the Undercover King of Slides. Developed in collaboration with Spain's Enrique Rubio, a former world champion and 4-time European champion in slides, the wheel has a bullet profile that is specifically designed for optimal slides.

 Durable wheel, great for urban skating
The Undercover King of Slides offers freestyle skaters consistent stability during slides while providing enough grip to slow or stop your momentum completely even on the slipperiest surfaces. High quality, versatile, and with a 90A hardness, this high-performance sliding wheel is strong and durable making it a great option to stand up to unpredictable urban skating conditions.

 Are you ready to prove you're the King of Slides?

 

 

 

Article-Number: 406294