GörkorcsolyaAlkatrészTalpbetét

Powerslide My Fit Size Adjuster - korcsolya méretpontosító betét

A Powerslide egy felső kategóriás, kifejezetten görkorcsolya gyártással és fejlesztéssel foglalkozó cég. Többek közt kezdő, középhaladó és profi szinten görkorcsolyázók számára is készít megfelelő minőségű és szerkezetű görkorcsolyát. Természetesen ezekhez a görkorcsolyákhoz a cég alkatrészeket, ruházatot és több más kiegészítőket is gyárt magas minőségben.
További információ...
Még több My Fit termék
Még több hasonló termék

2.900 Ft

Mennyiség (1 pár):



39.990.Ft.- felett szállítási költség jóváírása!

Ingyenes termékcsere lehetőség

Elérhetőség Állapot Ár
Powerslide My Fit Size Adjuster - korcsolya méretpontosító betét Rendelhető (4-10 nap) 2.900 Ft Kosárba tesz

A My Fit Size Adjuster betét egy tökéletes plusz alátámasztás a lábnak nem pontos méret esetén.

Ezt a terméket arra fejlesztették ki, hogy ha valakinek a lába nem teljes pontossággal illeszkedik az adott korcsolya méretéhez, és így a kis megmaradt rést is kitölti.

Ezáltal sokkal jobb lesz a kontakt a korcsolya és a láb között. ami egy még jobb irányíthatóságot ad.

Előnyös a gyerekeknek is akiknek növésben van a lábuk. Ezzel a termékkel, egy nagyobb méretű korcsolya választásnál, kihézagolható a még fent álló rés addig, amíg bele nem nő a korcsolya méretébe Így nem fogja azt nagynak érezni. Jobban fogja tudni irányítani a korcsolyát.
Így már bátran meg lehet vásárolni egy nagyobb méretet is a gyermeknek.
 

English:

Product Description

The MYFIT Size adjuster is the perfect little helper to adjust the size of the foot vs the shell or liner size. If you have some gaps between your foot and your skate this EVA molded part will help you to fill the gap and get more performance and comfort out of it. It provides also added protection for your toes and nails. The perfect tool for younger skaters who buy skates a size bigger for growing feet but still have full control and power transfer. With the flex cut design one size fits all. MYFIT - upgrade your ride

 

 

Article-Number: 908439