GörkorcsolyaSín / Sín szett / Quad plateUrban / Freeskate / Powerblading

Powerslide Trinity NOVA 275mm 4x90mm Rockered urban/freeskate görkorcsolya sín

A Powerslide egy felső kategóriás, kifejezetten görkorcsolya gyártással és fejlesztéssel foglalkozó cég. Többek közt kezdő, középhaladó és profi szinten görkorcsolyázók számára is készít megfelelő minőségű és szerkezetű görkorcsolyát.

Természetesen ezekhez a...
További információ...
Még több Powerslide termék
Még több hasonló termék
60.000 Ft

56.900 Ft

Mennyiség (1 pár):



39.990.Ft.- felett szállítási költség jóváírása!

Ingyenes termékcsere lehetőség

Elérhetőség Állapot Ár
Powerslide Trinity NOVA 275mm 4x90mm Rockered urban/freeskate görkorcsolya sín Rendelhető (4-10 nap) 56.900 Ft Kosárba tesz
Anyaga 6061 T6 Alumínium
Sín hossz 275mm
Maximális kerékméret 4x90mm
Sín rögzítése Trinity rendszer

A Powerslide egy felső kategóriás, kifejezetten görkorcsolya gyártással és fejlesztéssel foglalkozó cég. Többek közt kezdő, középhaladó és profi szinten görkorcsolyázók számára is készít megfelelő minőségű és szerkezetű görkorcsolyát.

Természetesen ezekhez a görkorcsolyákhoz a cég alkatrészeket is gyárt, amik variálhatók, és külön is megrendelhetők. Többek közt kerekeket, görkorcsolya síneket, csapágyakat, csatokat, és sok más apróbb alkatrészeket, amik idővel elhasználódás miatt, vagy a görkorcsolya felfejlesztése végett szükségesek lehetnek.

 

 

A Trinity sín koncepciót a Powerslide mérnökei fejlesztették ki pár évvel ezelőtt. A forradalmi, három pontos rögzítésével, teljesen egyedülálló a görkorcsolyák világában.  A sín elejére két "szárny" került két felfogatási ponttal, ami létrehozza azt a háromszög formát ami tökéletesen stabilan tartja a görkorcsolyát, érje azt bármekkora erőhatás bármely irányból. A sín ezáltal egyből reagál a láb minden mozdulatára, a rezgéseket pedig kiküszöböli.

Az első két rögzítési pont nem csak a jóval nagyobb stabilitást tette lehetővé.

Azáltal, hogy a talpcsavar már nem középen, hanem a sín két szélén helyezkedik el, azt is elérték a fejlesztők, hogy a görkorcsolya súlypontja a lehető legalacsonyabbra kerüljön. A kerekek besüllyeszthetőek lettek magába a cipőbe. Ez még jobban növelte a stabilitást is, és lehetővé tette a nagyobb kerekek használatát, kiküszöbölve a túl magasra kerülő súlypontot.  Így valóban már csak pár milliméterre vannak a kerekek a talpunktól.

Azoknak ajánljuk ezt a sínt, akik egy kompromisszumok nélküli sínt szeretnének. Ami stabil, aminek maximálisan alacsonyan van a súlypontja. Azoknak akik nem szeretnének lemondani a nagyobb kerekek adta előnyökről, mint például a nagyobb sebesség, vagy az egyenetlen, rossz minőségű utakon való kényelmes haladás.

Trinity sín előnyei:

- maximális stabilitás

- maximális fordulékonyság

- egyből reagál a láb mozdulataira

- maximális irányíthatóság

- hajtási energia teljes átadása

- vibráció elnyelése

- maximális súlypont csökkentés

A Powerslide Trinity NOVA az igazán vérbeli profiknak való freeskate sín. 

A sín 6061 repülőgép alumíniumból, kétszeresen extrudált öntéssel, és T6 hőkezeléssel, majd extra CNC megmunkálással készül. Ez az alumínium típus több cinket tartalmaz, aminek nagyobb a szakítószilárdsága.

Plusz merevítések az alsó részeket az extra stabilitásért és merevségért.

Kompatibilis mindegyik Trinity cipővel.

Egy oldalról szerelhető 8mm M7 tengellyel rendelkezik.

A NOVA 90 sín egy 1mm első és hátsó kerék tengely eltolással, ú.n. "rockereléssel" rendelkezik. Az első és hátsó kerekek így feljebb kerülnek. Így a sín extra fordulékony minden helyzetben, mivel a kerekek ívesen (banán) formában vannak.

 

 

English:

Product Description

Powerslide Nova Frames - the grace of simplicity in a single package
We are thrilled to introduce the all-new Powerslide Nova frame. With a simple and balanced design that combines form and function, we crafted a sturdy urban frame that laughs in the face of challenging skate sessions. Made from high-quality 6061 aluminum alloy, the Nova urban frame handles speed, precis slides, and jumps with ease.

Famous TRINITY mounting for efficient power transfer
The power triangle of the patented TRINITY 3-point mounting system provides unmatched power transfer and absorbs vibrations giving skaters a consistently smooth ride on all sorts of surfaces - from rough concrete to smooth cement and everything in between. By mounting to the boot with three connection points, the TRINTY system brings the Nova frame as close to your foot as possible, further improving balance, stability and control.

Nova 275/4x90 – natural rockering for endless skating pleasure
The Nova 275/4x90 urban frame has a built-in 1mm natural rocker for a smooth, pure skating sensation. Glide, slide, jump and discover what you’re really capable of on inline skates. Normally, skating longer frames limits agility and makes you feel like you’re skating on rails. The Nova 90’s 1 mm rocker is perfectly balanced and stable while making turns quick, easy, and controlled. The Nova 275/4x90 urban frame is the ultimate option for cruising the city, and performing creative, intense skating moves.

Powerslides´ line of Nova frames offers a wide range of lengths and Check out the various sizes and configurations making it easy to find your perfect urban frame.

 

 

Article-Number: 904647