GörkorcsolyaAlkatrészTalpbetét

Powerslide My Fit Gel Toe Cover lábujj szilikon betét

A Powerslide egy felső kategóriás, kifejezetten görkorcsolya gyártással és fejlesztéssel foglalkozó cég. Többek közt kezdő, középhaladó és profi szinten görkorcsolyázók számára is készít megfelelő minőségű és szerkezetű görkorcsolyát. Természetesen ezekhez a görkorcsolyákhoz a cég alkatrészeket, ruházatot és több más kiegészítőket is gyárt magas minőségben.
További információ...
Még több My Fit termék
Még több hasonló termék
4.800 Ft

3.490 Ft

Mennyiség (1 pár):



39.990.Ft.- felett szállítási költség jóváírása!

Ingyenes termékcsere lehetőség

Elérhetőség Állapot Ár
Powerslide My Fit Gel Toe Cover lábujj szilikon betét Rendelhető (4-10 nap) 3.490 Ft Kosárba tesz

A MY FIT gél lábujj betét egy tökéletes kis párna, amely további védelmet nyújt a lábujjaknak és a körmöknek.

Például a freestyle görkorisok vagy a rollerderby-játékosok gyakran teljes testsúlyukat a lábujjaikra helyezik szlalomozás, vagy elstartolás közben.

Ez a védő elvezeti a nyomást a lábujjak hegyétől és a körmöktől, és eloszlatja azt a teljes felületén. Így a nyomás nem egy pontra összpontosul.

Emellett azoknak is hasznos lehet, akiknek egy kis kitöltést igényel a lábujjaknál a korcsolya, vagy egy kis plusz kényelemre vágynak ezen a területen.

 

English:

Product Description

The MYFIT gel toe cover is the perfect little cushion to provide additional protection for your toes and nails. Freestyle skaters and roller derby players often put their full body weight on their toes when skating through cones on a single wheel or by walking on the toe stops during a derby bout. Thanks to the stretchy material the gel protector fits all kinds of feet. It takes away the peak pressure from the toes and nails and transfers the impact equally. MYFIT - upgrade your ride

 

 

Article-Number: 908218