GörkorcsolyaKerékFreeskate / Powerblading

IQON Access Combo Natural 100mm/85A görkorcsolya kerék

A Disroyal céghez tartozó IQON márka egy új, felsőkategóriás szereplő a görkorcsolyagyártás világában. A görkorcsolyák mellett természetesen gyártanak prémium minőségű alkatrészeket is, egyedi keréksíneket, kerekeket és sok más egyéb kiegészítőt is.

Az IQON a...
További információ...
Még több IQON termék
Még több hasonló termék
18.900 Ft

13.900 Ft

Mennyiség (3 darab):



39.990.Ft.- felett szállítási költség jóváírása!

Ingyenes termékcsere lehetőség

Elérhetőség Állapot Ár
IQON Access Combo Natural 100mm/85A görkorcsolya kerék Rendelhető (4-10 nap) 13.900 Ft Kosárba tesz
Kerékméret 100mm
Kerék keménység 85A
Felhasználói csoport Fitnesz / Urban
Felhasználói csoport Freeskate (FSK) / Urban
Felhasználói csoport Maraton

A Disroyal céghez tartozó IQON márka egy új, felsőkategóriás szereplő a görkorcsolyagyártás világában. A görkorcsolyák mellett természetesen gyártanak prémium minőségű alkatrészeket is, egyedi keréksíneket, kerekeket és sok más egyéb kiegészítőt is.

Az IQON a csúcsminőséget helyezi előtérbe: csak prémium termékeket gyártanak.

De ez még nem minden! Ez a német márka habozás nélkül mutatja be azokat az elsőre extrémnek tűnő ötleteket a termékein, amik elsőre őrültnek tűntek a gyártáshoz. Majd végül sorra bebizonyosodott, hogy ezek a termékek hiánypótló ötletek voltak.

Ez a bevállalósága mindig is nagy erénye volt a Powerslide-nak. Ennek köszönhetően lettek a világ lenagyobb fejlesztői és gyártói. 

És nem utolsó sorban nekik köszönhető sok új fordulat a görkorcsolya gyártás terén.

 

 

Az IQON freeskate/maraton kerekei azok a kerekek amit hívhatnánk egy tényleg univerzális keréknek is.

Eredetileg freeskate, powerblading kerekeknek tervezték. De kiemelkedő kopásállóságuk, rugalmasságuk és erős belső "küllőzésük" olyan jól sikerült hogy egészen a fitnesz görkorcsolyásoktól, a freeskateseken, a maratoni korisokon és szlalomosokon át, a görhoki korisokig szinte mindenki használja aki egy kicsit is komolyabban veszi a sportágat.

Nagyon jól tűri az erős farolásokat. Kanyarokban a profiljának köszönhetően nem veszti el a tapadását. Nagyobb ugrások alkalmával pedig a belső csapágytartó persely tömörsége és merevítései által nem törik, nem reped be.

A 85A, 88A keménység még pont az a határ ahol a tapadás még kiválóan megmarad és nem megy a sebesség és kopásállóság rovására. És alkalmassá teszi a farolások begyakorlására.

Ez tényleg az a kerék amit egyszer próbál ki az ember és ennél a modellnél marad.

- 3db Access kerék
- 6db Decode GOLD csapágy
- 3db 10mm távtartó (Decode sínekhez)
- 3db 7mm távtartó (hagyományos sínekhez)
 

 

Product Description

Give your skate a new look and a whole lot of performance. Access wheels are your entry ticket to the world of IQON and give both you as a skater and your skate an outright upgrade.
These wheels in natural PU color come with our advanced URP (Ultra Reactive Polyurethane) and resistant cores in order to open you the gates to the world of urban skating and slides.
This set includes 3 100mm street, urban and slide wheels, 6 Decode GOLD bearings, 3 7mm spacers for the use with traditional frames and 3 10mm spacers for the use with Decode frames.

 

Article-Number: 30700