GörkorcsolyaKerékFreeskate / Powerblading

IQON Ally White 80mm/88A Alumínium magos görkorcsolya kerék

A Disroyal céghez tartozó IQON márka egy új, felsőkategóriás szereplő a görkorcsolyagyártás világában. A görkorcsolyák mellett természetesen gyártanak prémium minőségű alkatrészeket is, egyedi keréksíneket, kerekeket és sok más egyéb kiegészítőt is.

Az IQON a...
További információ...
Még több IQON termék
Még több hasonló termék
25.000 Ft

16.900 Ft

Mennyiség (4 darab):



39.990.Ft.- felett szállítási költség jóváírása!

Ingyenes termékcsere lehetőség

Elérhetőség Állapot Ár
IQON Ally White 80mm/88A Alumínium magos görkorcsolya kerék Rendelhető (4-10 nap) 16.900 Ft Kosárba tesz
Kerékméret 80mm
Kerék keménység 88A
Felhasználói csoport Fitnesz / Urban
Felhasználói csoport Freeskate (FSK) / Urban

A Disroyal céghez tartozó IQON márka egy új, felsőkategóriás szereplő a görkorcsolyagyártás világában. A görkorcsolyák mellett természetesen gyártanak prémium minőségű alkatrészeket is, egyedi keréksíneket, kerekeket és sok más egyéb kiegészítőt is.

Az IQON a csúcsminőséget helyezi előtérbe: csak prémium termékeket gyártanak.

De ez még nem minden! Ez a német márka habozás nélkül mutatja be azokat az elsőre extrémnek tűnő ötleteket a termékein, amik elsőre őrültnek tűntek a gyártáshoz. Majd végül sorra bebizonyosodott, hogy ezek a termékek hiánypótló ötletek voltak.

Ez a bevállalósága mindig is nagy erénye volt a Powerslide-nak. Ennek köszönhetően lettek a világ lenagyobb fejlesztői és gyártói. 

És nem utolsó sorban nekik köszönhető sok új fordulat a görkorcsolya gyártás terén.

 

 

Az IQON freeskate kerekei azok a kerekek amit hívhatnánk egy tényleg univerzális keréknek is.

Eredetileg freeskate, powerblading kerekeknek tervezték. De kiemelkedő kopásállóságuk, rugalmasságuk és erős belső "küllőzésük" olyan jól sikerült hogy egészen a fitnesz görkorcsolyásoktól a freeskateseken és szlalomosokon át, a görhoki korisokig szinte mindenki használja aki egy kicsit is komolyabban veszi a sportágat.

Nagyon jól tűri az erős farolásokat. Kanyarokban a profiljának köszönhetően nem veszti el a tapadását. Nagyobb ugrások alkalmával pedig a belső csapágytartó persely tömörsége és merevítései által nem törik, nem reped be. Ráadásul az Ally modell alumínium küllőzéssel rendelkezik. Ez a strapabíróságán felül, egy plusz sebességet is ad a kerekeknek merevségéből adódóan.

A 85A, 88A keménység még pont az a határ ahol a tapadás még kiválóan megmarad és nem megy a sebesség és kopásállóság rovására. És alkalmassá teszi a farolások begyakorlására.

 

 

 

Article-Number: 30280